Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódóbb lányok kevésbé vonzóak? Vagy egész egyszerűen csak azok, akiknek nem olyan "harsány" a stílusuk?
Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy az ilyenek általában mennek a süllyesztőbe. hiába szép meg néz ki jól, hogyha nem olyan rámenős, nyomulós..2012. márc. 22. 16:53
1/13 anonim válasza:
A-a, aki szép az akkor is szép ha csak ül és mered maga elé. Legalábbis én nem kisugárzásban mérem a szépséget, és ha abban is mérném, nem végeznének előnyös helyen a ribis fruskák.
2/13 anonim válasza:
Én is eléggé visszahúzódó vagyok, és nem biztos hogy összeillenék egy minden péntek-szombat ide-oda elmászkálós beb*szós-b*szós ribivel, és nem is kellene nekem ilyen csaj...nálam egyáltalán nem lenne hátrány az a típus amit leírtál!
3/13 anonim válasza:
engem meg kimondottan a kis csendes lányok vonzanak :)
4/13 anonim válasza:
A visszahúzódó lányok aranyosak, és jobban tetszenek. Viszont nehezebb őket észrevenni.
5/13 anonim válasza:
Én meg sajnos nem találok olyan lányt, aki szép, csendes, visszahúzódó és egyben szabad lenne, szóval az ilyen lányok mind elkelnek elég hamar, így nem találok szabad lányt, csak a nagyszájú, partylányokat, de ők nem hozzám valóak, mert én inkább visszahúzódobb, érzelmes, romantikus fiú vagyok.
Komolyan bár tudnám hol találhaténk normális barátnőt!
6/13 A kérdező kommentje:
#4 ahogy mondod. épp ezért nem is veszik észre őket olyan gyorsan, vagy egyáltalán nem. és persze a nagyszájú kolléganők mindig ott teremnek, és hamarabb középpontba kerülnek.
2012. márc. 22. 17:06
7/13 anonim válasza:
Én is szeretem a visszahúzódóbb szép lányokat, de azok általában olyanok hogy hamarabb adnak ki egy fingot mint egy szót. Tehát harapófogóval alig lehet belőlük kiszedni egy szót, kérdezel oszt elintéz két szóban.
8/13 anonim válasza:
Ó, hát én pont egy ilyen barátnőt keresnék magamnak, az sem számítana, hogy szép-e, persze ronda se legyen (már bocsánat :S) olyan kis átlagos, csöndes lány. Csak legutolsó próbálkozásomnál kihasznált, és jól lehúzott... Most visszakérdeznék, hogy hol vannak ilyen lányok? :P Mert pl mi sulinkban egy sincsen, és gondolom nem is diszkóban, vagy koncerteken lelhetek rájuk :P
10/13 anonim válasza:
Oh kösz, sokat segítettél :P Szóval kedves kérdező láthatod, hogy a csöndes lányoknak is lehet esélyük, a megfelelő pasiknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!