Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne egy visszahúzódóbb fiú közelébe kerülni?
Tetszik egy évfolyamtársam de elég csendesnek tűnik néha ott van két haverjával abból az egyik oszt.társam /mind 3 an kolisok/. De valahogy én is olyan vagyok, hogy kicsit tartok oda menni mert nem ismerem.
Pár osztálytársam mondta /együtt van egy-egy órájuk/, hogy tényleg elég visszahúzódó. /látszik is rajta szerintem/
hogy értve forditott szituba?
mármint nekem nem lenne e kínos? /ami azután lenne kicsit az hogyha már az agyára mennék/
vagy ők mit csinálnak hogy a közeleb kerüljenek hozzám? /ilyen eset nem nagyon szokott lenni/
Ma mikor odaakartam menni mondávn, hogy oszt.társam is ott lesz és úgy ok lesz. Akkor nem volt ott. De kb. mintha direkt ráérzett volna...
De ilyen esettben nem nagyon tudom, hogy közeledjek felé. Pár oszt.társam annyit mondott, hogy kezdjek el köszöngetni neki meg néha írjak rá vagy valami és majd kialakul...
Meh.
Odamesz,vallara teszed a kezeid,szemebe nezel es azt mondod: "Akarlak." Ha ez sem segit,akkor meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!