Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért árúnak vagy tárgynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért árúnak vagy tárgynak tüntetik fel a nőket?

Figyelt kérdés

Ok elhiszem mindenből lehet üzletet csinálni és pénzt keresni,de ez már túlzás szerintem.Nem is csodálkozom hogy kevés tartós kapcsolat van.

Olvasgattam ilyen pua hülyeségeket pl: [link]

Az is dúrva,hogy ezt szakmának veszik.

"A munkánk nagyon sokrétű, az irodában vagyunk hétfőtől péntekig, fogadjuk az ügyfeleket, telefonhívásokat, e-maileket, készülünk az éppen aktuális tréningre, konferenciára, csajozási táborra."

Dúrva mintha csak tárgyak értékesítéséeől lenne szó pl.

2019. febr. 7. 00:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"ajánlanál valamit, hol induljanak el ezek az emberek és pontosan mit értesz ember-ember közötti szocializáció alatt?"

Ember-ember közti szocializáció alatt azt értem, hogy ne okozzon nekik nehézséget, pláne szorongást, ha mondjuk hivatalos ügynek kell utánajárni, azt elintézni, amely alatt jó pár emberrel szót kell érteni, illetve képviselni a saját érdekeiket, nyilvánvalóan betartva az alapvető társadalmi szabályokat, anélkül, hogy ez bármilyen kényelmetlenség érzést okozna nekik. Ez csak egy példa volt a sok közül, de szerintem eléggé szemléletes.

Hol induljanak el? Könyörgöm, ott az egész internet, beírják, hogy szocializáció, vagy hiányos szocializáció, vagy felnőttkori szocializáció hiányosságai, meg azt, hogy elmaradt szocializáció pótlása. Már ezen a mezsgyén el lehet indulni. Meg eleve ott a Park Kiadó "Hétköznapi Pszichológia" sorozata. Egy rakás önsegítő könyv, érthető nyelven, életből vett példák tömkelegével. Már ne is haragudj, de ha valaki tényleg ki akarja köszörülni a csorbát, néhány kattintás, és lehetőségek végtelen sora tárul ki előtte. Elég gáz, hogy ezt nekem kell ide leírnom.

2019. febr. 8. 04:14
 42/50 anonim ***** válasza:
És hogy mi a csúsztatás? Akkor lett volna helytálló a metaforád, hogy ha arról írtam volna, hogy ahhoz, hogy az emberi kapcsolatokat értsék, először meg kell ismerniük az emberi elme működését, felépítését, a tudatalattit, a felettes ént meg a szuperegót, meg efféléket. Na az megfelelne az autó szerkezetének. De ahhoz, hogy valaki bepótolja az elmaradt szocializációját, urambocsá önismeretre tegyen szert, nem kell pszichológussá válnia. Gondolom, ez utóbbit még te is belátod. Na, ezért volt csúsztatás.
2019. febr. 8. 04:17
 43/50 anonim ***** válasza:
0%

Hivatalos ügyek intézése? Mindig is paráztam tőle, régen nagyon. Miközben barátnőt simán találtam... Akkor nálam nem stimmel valami? És a pár egyetemi ismerősömnél sem, akik gyomorideggel mentek a TO-ra, de szintén volt barátnőjük/barátjuk?

Ah, szóval ott az egész internet és kezdjék mondjuk pszichológiai és önfejlesztő könyveknél? Pont ezt írtam ám... Mit is? "Ha az ember-ember szociológiai kapcsolatokat elkezdik nézegetni, akkor évek múlva talán eljutnak a végére és kezdhetnek csajozni." Köszi, hogy leírtam, amit leírtál, kikérted magadnak, aztán újra leírtad, amit leírtam.

Én pl. foglalkozom önfejlesztő dolgokkal. Nem azért, mert akkora problémám van a társkereséssel, hanem mert érdekel az önismeret és pl. az időmenedzsment. Ha valaki ezekbe pár szabópéteres közhelynél komolyabban beleakarja magát ásni, akkor évek kellenek. Na, ezeket az éveket ugorhatja át valaki és érhet el egyből sikereket.

Ah, szóval csúsztatás az, amit írtam, mert "először meg kell ismerniük az emberi elme működését", de "nem kell pszichológussá válnia". Miért, a pszichológus nem ezzel foglalkozik? (Ha azért tartod csúsztatásnak, mert szakmákat is belekeverhetünk, én sem írtam azt, hogy autószerelőnek kell lennie az én mondatomban.)

2019. febr. 8. 04:37
 44/50 anonim ***** válasza:
30%

"# 16

Fura én pl tanfolyam nélkül is tudok rendes őszinte lenni a nőkhöz,vagy tisztelni őket."

Aha, és hány komoly kapcsolatod volt ennek köszönhetően? Csak egy számot írj! :D Én is tudom őket tisztelni, csak rohadtul nem ettől lesz nőd.

2019. febr. 8. 09:09
 45/50 A kérdező kommentje:

# 35

A lenézést érzem a szavidból,utálok telefonról írni 🙂

2019. febr. 8. 13:04
 46/50 A kérdező kommentje:

*szavaidból

Látod ezt is elírtam 🙂

2019. febr. 8. 13:05
 47/50 A kérdező kommentje:

# 44

5 barátnőm volt edig,gondolom majd most jön,lúzer ez semmi... De nekem sose kellett volna több,én nem cserélgetni akarok.

2019. febr. 8. 13:12
 48/50 anonim ***** válasza:
Ami pénzbe kerül, az áru.
2019. febr. 8. 14:52
 49/50 anonim ***** válasza:
# 47, nekem meg 3 párom volt, és rengeteg szexpartnerem. Nem barátnőből kell sok, partnerekből.
2019. febr. 8. 14:53
 50/50 A kérdező kommentje:

# 49

Köszi de nekem nincs szükségem sok partnerre,de mindenki másként gondolkodik,párom vagy barátnő ha már ennyire elválasztod akkor a legelső barátnőm/párom jó pár évig tartott.Ennyi erővel amúgy mindennap dughatna mást az ember,de én nem ezt akarom.

2019. febr. 8. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!