Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért árúnak vagy tárgynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért árúnak vagy tárgynak tüntetik fel a nőket?

Figyelt kérdés

Ok elhiszem mindenből lehet üzletet csinálni és pénzt keresni,de ez már túlzás szerintem.Nem is csodálkozom hogy kevés tartós kapcsolat van.

Olvasgattam ilyen pua hülyeségeket pl: [link]

Az is dúrva,hogy ezt szakmának veszik.

"A munkánk nagyon sokrétű, az irodában vagyunk hétfőtől péntekig, fogadjuk az ügyfeleket, telefonhívásokat, e-maileket, készülünk az éppen aktuális tréningre, konferenciára, csajozási táborra."

Dúrva mintha csak tárgyak értékesítéséeől lenne szó pl.

2019. febr. 7. 00:42
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

"Miért árúnak vagy tárgynak tüntetik fel a nőket?"

Nagyon egyszerű, mert kifelé tartunk egy olyan korból, amikor azok is voltak sajnos. Egy-egy korszak pedig soha nem elvágólagosan szokott véget érni.

2019. febr. 7. 01:45
 12/50 A kérdező kommentje:

# 10

Ha jól értelmeztem nő vagy,elég gáz ha csak dugsz. Ennyit a nőknek csak is érzelem kell blabláról. Egy nő ép úgy tud érzelem mentes lenni mint ahogy egy férfi érzelmes.

2019. febr. 7. 01:53
 13/50 anonim ***** válasza:
47%

Szépíthetünk sok dolgot, de az emberek egy része simán tekinthető tárgyként. Marketingszempontból főleg. Divattrendek, tv műsorok, mozifilmek, telefon és ruhamárkákkal simán irányíthatóak és kezelhetőek. Ez alól a nők sem kivételek és a szexuális szempontok sem. Ha tetszik, ha nem, bizonyos szövegek, öltözködések, tárgyak nyerőbbek az egyik és a másik nemnél. Ugyanígy egy csomó női magazinban írnak hasonlókat a férfiakról.

Másrészt egy csomó nő önként és dalolva tárgyiasítja magát, amikor a külsején kívül nem tud mit felmutatni és azzal érvényesül az életben vagy épp kipakolja magát a netre.

A PUA-t meg lehet szidni, mert ebben a formában tényleg gagyi, de pl. nálam is van olyan szöveg, viselkedés, amivel több lányt tudok megfogni. Vannak olyan srácok, akiknek ez maguktól nem megy. Addig, amíg valaki nem volt sikertelen pasi, maximum kívülről, külső szemlélőként beszélhet róluk. Nekik ez sokat tud segíteni.

2019. febr. 7. 01:59
 14/50 anonim ***** válasza:
16%
# 12, vannak emberek, akik baromságokat írnak és általánosítanak. Egyik legjobb dugásom olyannal volt, akinek a nevét sem tudtam. van egy pasim, akivel összejárok, utálom, iszonyat ellenszenves, de iszonyat jó vele és brutálisakat élvezek. Össze nem jönnék vele, de a legjobb dugás.
2019. febr. 7. 02:24
 15/50 anonim ***** válasza:
42%

"Megmondom, így nagyon tapasztaltan, mert nem tudnak a férfiak dugni."

És honnan a p*csömből tanuljanak meg dugni, ha még csajozni sem tudnak? :D

Mindegy, ez is 0% lesz, mint minden válasz (lásd a második, teljesen normális választ az előző oldalon), amiben nem egybites módon szidják a PUÁ-kat.

2019. febr. 7. 02:49
 16/50 anonim ***** válasza:
75%

Értjük, hogy provokáció a kérdés, de legalább olvasd már el figyelmesen a cikket, ha belinkelted:

---

"A résztvevők 80%-a azért érkezik hozzánk, mert tartós kapcsolatot akarnak egy általuk kiválasztott hölggyel. Futó kalandra is van példa, de nem az van a középpontban, sokkal inkább az önfejlesztés és az önbizalom-növelés."

"Minden tréningen és oktatáson hangsúlyozzuk, hogy az őszinteség az egyik legfontosabb faktor egy férfi életében, önmagához és a nők felé is.

Tehát egyéjszakás kaland esetén is fontos előre megbeszélni, hogy a másik ne akarjon ez esetben többet és ne csalódjon.

A nők tisztelete, mint egyenrangú fél az első leckék között van, hiszen tulajdonképpen egy kapura játszunk velük. A WIN-WIN helyzetet kell megteremteni minden esetben, így végre olyan életet élhetnek a férfiak, ami méltó hozzájuk, társukhoz, mely vezet valahova és melynek van értelme. Hiszen egy megváltozott, igazi őszinte férfi már nem csak a saját életét teszi boldoggá, hanem ezáltal a környezetére is pozitív hatással lesz. Ez vezérel minket, ebben hiszünk és ezért csináljuk már sok-sok éve."

2019. febr. 7. 02:54
 17/50 anonim ***** válasza:
47%
# 14-ből látszik, hogy a nők egyre jobban ösztönlényként viselkednek. Jó dugás, más nem számít. Későb meg kiégnek a pitsába. Akkor meg mindenki hibás lesz, csak ők nem, azzal a nagyon érett gondolkodásukkal...
2019. febr. 7. 04:44
 18/50 anonim ***** válasza:
81%
Miért baj, ha úgy viselkedik, mint egy férfi? Akkor a férfiakon is kérd számon, különben hiteltelen vagy.
2019. febr. 7. 06:12
 19/50 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ez a kérdés inkább reklámnak tűnik. :)

Mindenből lehet pénzt csinálni. Ha működik is, akkor nem kérdés a létjogosultsága, ha meg nem, akkor tökmindegy. De amúgy tényleg értékesítés.

Ha jól értem a koncepciót, akkor a kezdő lépések megtételét gyakorolják a srácok. Tehát azt, hogy hogyan demózzák azt, hogy érdekesek.. tehát ők az áruk, amit rá akarnak sózni a csajokra.

2019. febr. 7. 07:27
 20/50 anonim ***** válasza:
22%
Nem olvastam, nem érdekel a pua és társai. Ettől függetlenül én is és barátaim is tárgynak tekintjük a nőket. Ugyan úgy mint a nők is minket. Itt is nem egyszer olvasni, niv voltam, ezért 1-2 év alatt bele huppantam 10-20 farokba. Nekem ne mondja senki, hogy 1-2 év alatt 10-20 alkalommal nagyon szerelmes volt. Nem, csak egyszerűen farkakat akart használni. Vagy is sok nő, olyan tárgyként tekint a férfira, akinek van farka, ami neki kell.
2019. febr. 7. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!