Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért árúnak vagy tárgynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért árúnak vagy tárgynak tüntetik fel a nőket?

Figyelt kérdés

Ok elhiszem mindenből lehet üzletet csinálni és pénzt keresni,de ez már túlzás szerintem.Nem is csodálkozom hogy kevés tartós kapcsolat van.

Olvasgattam ilyen pua hülyeségeket pl: [link]

Az is dúrva,hogy ezt szakmának veszik.

"A munkánk nagyon sokrétű, az irodában vagyunk hétfőtől péntekig, fogadjuk az ügyfeleket, telefonhívásokat, e-maileket, készülünk az éppen aktuális tréningre, konferenciára, csajozási táborra."

Dúrva mintha csak tárgyak értékesítéséeől lenne szó pl.

2019. febr. 7. 00:42
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

# 19

Gondolom ezek az "oktatók" elvégeznek egy Coach tanfolyamot oszt ők az ászok :)

2019. febr. 8. 01:35
 32/50 A kérdező kommentje:

# 22

Micsoda véletlen :D

2019. febr. 8. 01:37
 33/50 A kérdező kommentje:

# 27

De gondolom ezt nem csak puha tanfolyammal lehetne kivitelezni :D

2019. febr. 8. 01:39
 34/50 anonim ***** válasza:
43%
Hanem? Alternatívát nem nagyon tud senki mondani, csak üres közhelyeket. És ne a pszichológusokkal gyertek, mert ők nem fognak veletek elmenni bulizni és megmutatni, hogy nem harapják le a nők a fejedet, ha megszólítod őket.
2019. febr. 8. 01:42
 35/50 anonim ***** válasza:
77%

"Fura én pl tanfolyam nélkül is tudok rendes őszinte lenni a nőkhöz,vagy tisztelni őket."

Akkor örülj neki. Más meg nem ilyen. Nekik más erőssége van. Lehet, hogy ők például tanfolyam nélkül tudnak legalább nagyjából helyesen írni. Neked meg ezt lehetne megtanítani.

2019. febr. 8. 01:46
 36/50 anonim ***** válasza:

"Sokan a mai modern kori társadalomba nem tanulták meg azt, hogyan kell szocializálódni."

De akkor először miért nem az általános ember-ember közötti szocializációt tanulják meg A-tól Z-ig, és csak utána a nőkkel való kommunikációt? Mert így, hogy rögtön a PUA-val kezdik, lényegében a semmire építkeznek.

2019. febr. 8. 03:11
 37/50 anonim ***** válasza:
55%

#36: Miért, mire építkezzenek? De tényleg. Ha az ember-ember szociológiai kapcsolatokat elkezdik nézegetni, akkor évek múlva talán eljutnak a végére és kezdhetnek csajozni. Mintha azt mondanád, hogy ha kocsit akarnak vezetni, értsék meg az egész autó működését és tudják megszerelni a központi zárat.

Arról nem is beszélve amúgy, hogy hol kezdjék? Akármilyen társaságban leültem és szóba kerültek a férfi-női kapcsolatok, általában a lányok elkezdtek mondani egy csomó túlidealizált dolgot. Pár férfi ismerősöm kért már csajozási tippeket nőktől, de kb. a semmivel egyenlő szövegeket kapott. Én leültem vele, amikor szólt, hogy tinderen épp lett egy matche és kb. 10 perc után összehoztam élete első tinderes randiját.

2019. febr. 8. 03:35
 38/50 anonim ***** válasza:

"Mintha azt mondanád, hogy ha kocsit akarnak vezetni, értsék meg az egész autó működését és tudják megszerelni a központi zárat."

Egyáltalán nem ezzel egyenértékű. Ez egy ordas nagy csúsztatás. Igaz, ezen az oldalon ehhez mondjuk már hozzászokhattam volna.

2019. febr. 8. 03:51
 39/50 anonim ***** válasza:
Minden nőnek más kell, na ahhoz kell értés, hogy leszűrd, hogy az aktuális nődnek vagy partnerednek mi kell. Én nő vagyok, de nem félek beszélni, kérdezni, bármit, nem szeretem a fölösleges köröket sem. Én leszűrök ill megbeszélem mi a jó mindkettőnknek. 26 vagyok, nem 50. A kémia az első, a testi dolgok, ha az megvan, akkor jöhet a többi. Ennyi erővel én is tárgyi eszközként nézek pár férfire, mert kb mint egy élő dildó, de eddig még arra sem volt panasz.
2019. febr. 8. 03:58
 40/50 anonim ***** válasza:

#38: Fejtsd már ki, hogy ebben mi a csúsztatás. Az ember-ember közötti szocializáció egy óriási témakör, főleg, hogy elég gyakran vitatkoznak a szociológusok.

De akkor légyszi, ha ennyire félreértettem, amit írtál, ajánlanál valamit, hol induljanak el ezek az emberek és pontosan mit értesz ember-ember közötti szocializáció alatt?

2019. febr. 8. 04:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!