Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy 22 éves gyönyörű, szuper bombázó csajjal, ha az pánikbeteg, szorongós, antiszociális, depressziós és nárcisztikus lenne egyszerre?
És még stb. amúgy 11 különféle pszichoaktív gyógyszert szed vagy szedett eddig és nem tudnak rajta segíteni a pszichiáterek, pedig már rengetegnél próbálkozott. De egész egyszerűen egy rakás gyógyíthatatlan lelki betegsége van, ami miatt dolgozni sem tud, ezért természetesen el is kéne tartani, bár a szülei is támogatják, tehát annyira drága nem lenne az eltartása.
Viszont külsőre valami eszméletlenül 10/10-es: 178 centi magas, vékony, rikítóan gyönyörű az arca, annak ellenére hogy vékony mégis méretes mellei vannak és formás a feneke és természetesen az egész csaj annyira feszes mint annak a rendje. Ha felmegy egy netes társkeresőre csak úgy poénból, napi 1000 levél a minimum amit kap, mint olyan hogy milyen gyönyörű vagy meg blabla... csupa nyáladzó, nyálgép levelek.
Ilyen feltételek és adottságok mellett járnátok egy nővel?
Én jártam, 26 évessel. Annyi szemétséget velem ősszesen nem csinált senki az életem alatt. Hazudozott, megcsalt, ócsárolt, hitegetett, lehúzott pénzügyileg-érzelmileg, játszadozot, játszmázott, mocskolódott, stb.
A nárcisztikus rész az igazán romboló, amivel inkább másokat rombol, nem csak magát.
Dugni kell, de nem nagyon beleélni a dolgokba, max beleélvezni...
Mégis miért lenne főnyeremény?
-beteg
-gyógyszereket szed
-dolgozni nem tud
-szulni is kétséges hiszen ez mind örökölhető
A külső pedig egy dolog de millió csinos nő van, és a szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!