Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szocializmusban is leteztek incelek?
Marmint akiket ma annak hivnank.
A jelenkorban, vagy a josagos Jancsi bacsi orszaglasa alatt volt konnyebb nohoz jutni? Amikor a krumplileves meg krumplileves volt.
"Azért a szocializmusban a férfiak valahogy tudtak udvarolni, még apám is csodálkozik a mai fiatalságon, hogy a nő kell, hogy udvaroljon a pasinak,"
Ugyan, hagyjuk már ezt a butaságot. Először is: ki tanítaná meg a fiatalokat udvarolni? Biztos, hogy ők a hibásak, ha az apjuktól se csajozni, se a nőkkel általában bánni nem tanulnak meg? Komolyan kérdezem. Senki nem úgy születik, hogy ért ezekhez, és ma már szinte sehol nem lehet férfiasságot tanulni.
Másodszor meg: ezeknek udvarolni? Komolyan? Szerinted olyanok a mai lányok, hogy kisasszonyozni kéne őket? Semmi nőiesség nincs a legtöbbjükben. Karrieristák, egoisták, hiányzik bennük a szelídség, ami a nőt vonzóvá tenné. Ha én gavallér vagyok, akkor azzal elásom magam, úgy néznek rám, mint egy különcre, akin nem tudják, hogy sírni kell, vagy nevetni. Ne gondold, hogy a fiúkkal van itt csak a hiba, mert rohadtul nem igaz. Ezek legalább annyira nincsenek ránevelve a nőiségre, mint mi a férfiasságra. Én pl. egyszerűen undorodom attól, ha egy lány cigizik, káromkodik vagy iszik, de rendszeresen látok ilyet. És én ezzel a nézettel régimódinak számítok. Nincs értelme udvarolni, egyszerűen nem érdemlik meg. Ők se tartják többre magukat, mint egy becses tárgyat, amit meg kell szerezni. Eleve már ahhoz fel kell kapaszkodni, hogy egyáltalán figyelemre méltassanak. De úgy általában azt látom, hogy a pojácáskodás, képmutatás, észjátszás az, ami bejön nekik. Hát lesz a buszom udvarias meg lovagias. Persze sírnak-rínak, hogy jaj, ez is miattunk van, mi csak a cicababákat vesszük észre, kénytelenek ilyenek lenni. Hát nem, kedves hölgyeim, az a helyzet, hogy fordítva ültök a lovon: TI vagytok döntési helyzetben, mert értetek megy a verseny, ezért TI hozzátok a szabályokat. És ha kollektíve elutasítanátok a s**gfejeket, akkor nem lennének s**gfejek, mert nem válna be a taktikájuk. Az, hogy a fiúk olyanok, amilyenek az TITEKET minősít, mert a fiú mindig olyanná válik, amilyen stílussal lehet csajozni. Ez van. Néha kicsit magatokba is lehet ám nézni, hogy ti kinek nyittok ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!