Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szocializmusban is leteztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szocializmusban is leteztek incelek?

Figyelt kérdés

Marmint akiket ma annak hivnank.

A jelenkorban, vagy a josagos Jancsi bacsi orszaglasa alatt volt konnyebb nohoz jutni? Amikor a krumplileves meg krumplileves volt.

2019. febr. 6. 13:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt ennyi antiszociális barom, ez tény.

És valahogy a többség kiegyezett az ő szintjén levővel. Jó példa, 80-as években voltam gimis. Csinos lány voltam, nagyon nyomult rám harmadikban egy negyedikes (végzős) srác. A srác persze jócskán túlsúlyos volt, egyáltalán nem vonzott (de amúgy jellemre sem). Nem hülyítettem, óraközi szünetben néha beszélgettünk, de randira (sétálni a városban délután) már nem mentem vele, finoman elutasítottam, értett a szóból. Rá két évre egy kövérkés, átlagos lánnyal járt, aztán arra egy évre esküvője volt, utána már a babakocsit tolták.

Most ugyanezt a sztorit áttéve 2010-es évek végére, egy mostani ilyen kaliberű srác még mindig a csinos lányokra csorgatná/verné, nem állapodna meg a hozzá hasonlónál.

Valahogy akkor az egészségesebb volt (az egész értékrend.)

2019. febr. 6. 14:41
 12/28 anonim ***** válasza:
69%
11-es, azért tegyük azt is hozzá, hogy manapság egy "kövérkés, átlagos lány" is DiCaprio kaliberű pasit szeretne, nem egy túlsúlyos srácot...
2019. febr. 6. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
42%

12-es, igazad van (nem vagyok a húspiacon, de látom a rokon lánykáknál).

Igen, akkor valahogy mindenki jobban beérte a hozzá hasonlóval. 8 dioptriás átlag könyvelő lányka beérte a "srác a szomszédból" típusú technikussal, és sokkal elégedettebbek voltak.

2019. febr. 6. 14:57
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen, akkoriban beérte a hasonló a hasonlóval, most viszont a "fogadd el magad, akkor is, ha belehalsz az egészségtelen életmódba" kampány miatt akik foglalkoznak magukkal, és nem hagyják el magukat, azoktól várnák el, hogy adják lejjebb...
2019. febr. 6. 15:11
 15/28 anonim ***** válasza:
70%
14-es, szerintem most sem azoktól várják el, hogy adják lejjebb, akik foglalkoznak magukkal (edzenek, sportolnak, tanulnak, jól keresnek). Hanem azoktól "várják el" (bár nem szeretem ezt a kifejezést, hogy "elvárni"), szóval azoktól várják el, hogy adják lejjebb,akik totál átlagosak. De még ők SEM adják lejjebb. (Se pasi, se nő).
2019. febr. 6. 15:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Elokerult a lejjebbadas.... Nem akarom szetoffolni a topikot...

De ha erre ment el a topik....

En lejjebb adtam, osszejottem egy nalamnal 13 evvel idosebb novel, gyakorlatilag szexmentes kapcsolat volt.... Elejen kinkeservesen megoldottam valahogy, de aztan fel hatot mutatott a vekker...

Erre mondtak regen, ha rossz az allitmany, rossz az alany :)

Mit szoltok?

2019. febr. 6. 15:38
 17/28 anonim ***** válasza:
29%
"szerintem most sem azoktól várják el, hogy adják lejjebb, akik foglalkoznak magukkal (edzenek, sportolnak, tanulnak, jól keresnek)." - Hát én teljesen mást tapasztalok. Dolgozom, megállok egyedül a saját lábamon, sportolok, aztán sorozatosan betalálnak a lusta, önállótlan anyuci pici fiai, meg az extrém túlsúlyosak, akik aztán meg vannak sértődve, ha közlöm velük, hogy nem egymást keressük.
2019. febr. 6. 15:44
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és ezeknek eszük ágában sincs bármin is változtatni, őket mindenki fogadja el úgy, ahogy vannak, de nekik nem kell olyan, mint amilyenek ők.
2019. febr. 6. 15:46
 19/28 anonim ***** válasza:
68%

15: Az, hogy edzel, valamennyire tanult vagy és van egy magadhoz való munkahelyed, ez szerintem ma már teljesen átlag dolog. Sokkal többen edzenek például mint hinnéd, csak ma már annyira szétmosta az agyát az embereknek a tévé, hogy aki heti 3-4x edz az az "átlagsrác", aki meg szét van szteroidozva , az az "edz".

A kérdésre válaszolva: régen vénlánynak és agglegénynek hívták őket. De talán nem voltak ennyire sokan.

2019. febr. 6. 20:08
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem tom, hogy mennyien voltak, de szerintem sokkal reálisabbak lehettek az igényszintek. Nem volt közösségi média, meg nem voltak tökéletes emberek mindenhol a tévében, nem volt akkora a merítés, az emberek beérték egymással úgy, ahogy voltak. Ha Julcsi volt a falu szépe, akkor a falu legényei versenyeztek érte, akik közül az egyik elnyerte Julcsi kezét, de nem az volt, hogy Julcsi felrakott 10 tengerparti fotót fb-ra, és 600 lájkot gyűjtött be 600 legénytől az ország minden szegletéből, aztán pedig a barátnőjével lementek a városba partizni, ahol még húszan rányomultak. A nők úgy működnek, hogy az adott merítésből a legjobbat akarják. Ha nagyobb a merítés, akkor pedig megemelik a küszöböt is.

A másik meg, hogy a nemi szerepek is mások voltak akkor. Akkor egy átlag dolgozó férfira felnéztek, még ha maszek is volt. Ma meg már a nők is dolgoznak, lehet karrierjük. A házasság eleve egy alku, ahol a férfi a rendszeres szexet és a gyereket, a nő pedig a biztonságot és az anyagi stabilitást kapja. Régen a férfi dolgozott, a nő pedig a családdal foglalkozott. Ma viszont már a nő előtt is nyitva áll a karrier, ergo nem kényszerül kompromisszumra a férfival. Nincs az, hogy a pasi nem tökéletes ugyan, de szorgalmas és jó munkája van, jó lesz nekem, hanem mivel már a nő is el tudja tartani magát, így nyugodtan űzheti az álompasit. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy jóval kevesebb pasi jön szóba. Tökéletes emberek ugyanis nincsenek, csak ma már úgy látszik, ezt elfelejtették a nők.

2019. febr. 7. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!