Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a legnagyobb probléma a társkereső oldalakon?
"Több kutatás is igazolja, hogy a nők szerint a férfiak 80%-a átlag alatti. Sokkal kevesebb férfi tetszik egy nőnek, mint ahány nő egy férfinak."
Ennek evolúciós okai vannak. Az állatvilágban a hímeknek az a legfontosabb hogy továbbörökítsék a génjeiket, és ehhez a legalsó kategóriákon kívül bármelyik nőstény megteszi. A nőstények viszont a lehető legjobb apát akarják az utódaiknak, a legjobb géneket.
Annak ellenére hogy úgy gondolom, és mások szereint is, sem a külsőmmel, sem a belsőmmel nincsen gond, egy kezemen meg tudom számolni hány választ kaptam normálisan megírt leveleimre. Igen, normális, amire például az itt megkérdezett nők azt mondták nincs vele baj!
Egyszerűen a netes társkeresők nem igazán töltik be funkciójukat! Nem csak az ingyenes verziót használtam, mert én úgy vagyok vele valóban meg akarom találni azt aki hozzám passzol. De még azokon sem volt válasz. Így mára eljutottam oda hogy töröltem magam szinte mindenhonnan.
Komolyan mondom itt például kép nélkül, többen válaszoltak privát kérdésekre, illetve kerestek meg privátban, mint több év alatt társkeresőn! Illetve több ismerkedés is indult el itt, de sajnos eddig nem volt akivel passzoltunk volna.
Egyszerűen a férfiak "szexet akarok mindenkire ráírok, meg amúgyis mindegy kit csak akarok valakit" viselkedése miatt van mindez.
F36
En a 35 feletti korosztalyrol tudok nyilatkozni. Bar most eppen lejottem rola, de azt el tudom mondani, hogy boduletesen sok a durvan elhizott koztuk. Ok a tobbseg, gondolom par eve mar ott keringenek, az a par, aki meg kicsit is jobban nez, pillanatok alatt elkel.
Aztan van egy csomo, aki feltesz valami tajkepet, vagy egy olyan kepet, amin kb semmi nem latszik. Ezekkel sem lehet mit kezdeni, mennek balra. A kovetkezo csoport, akik a leirasban nem sajat magukat jellemzik, hanem valos gondolatok hijjan bemasolnak valami idezetet. Sose lesz az ilyen intellektualis partner, en nem plazacicakat keresek. Bal.
Engem a kutyas reszleg is zavar, amikor 5 fenykepbol mind az 5-on rajta a kutya, hol alul, hol felul, mindenhogyan. Ezt lehet, hogy szurokent alkalmazzak, elfogadom, mennek balra. Amugy a kutya nem lenne akadaly, de ennyire eloterbe tolva nekem negativum, nem egymast keressuk.
A dohanyosok, tetovaltak es a rovid hajuak tobbsege is balra megy. Kulon kategoria, amikor a tini kortol napjainkig minden kepet feltolt. Amikor ranezesre is legalabb +20 kilo es +10 ev van ket kep kozott, az az illeto vajon mit akar kozolni? Szeressek bele a fiatalkori onmagaba, amit mar sosem fogok latni? Itt megint azt gondolom, hogy a regi onmagaba van beleszeretve, es nem elegedett a mostani allapotaval. Szamomra irto negativ, into jel, hogy kerulni kell.
En csak azokat szoktam jobbra huzni, ahol tobb keppel szerepelnek, van teljes alakos kep es szoveget is irnak magukrol. Ok azok, akik tenyleg parkapcsolatot keresnek, es tesznek is erte. Az osszes tobbi, vagy nem felel meg nekem, vagy ok nem gondoljak komolyan. Eleg szuk korben szoktam csak jelolni, tobbet el is utasitottam, akik bejeloltek, mert valami a fentiek kozul nem stimmelt. Cserebe nalam nincs olyan problema, hogy nem valaszolnak.
42F
#7: Én gyakorlatilag minden 2. nőtől ezt hallom.
#8: Miért, ez volt a kérdés? Nem. Van több olyan ismerősöm is, akinek először nem tetszettek bizonyos lányok, aztán mégis megkedvelték őket és akkor már nem volt náluk probléma több olyan külső jegy, ami nem jött be nekik. Nőből ilyet összesen egyet ismerek.
Az, hogy a férfiak tapasztalatai több lepontozást kaptak, a női visszakérdezés meg 100%-on áll, azt hiszem elég sokat elmond, hogy milyen szintű nők vannak társkeresőkön is...
#14: Jól néztek ki? Azt ugye vágod, hogy több elfogadott nőideál van és a férfiak ízlése szélesebb? Amíg férfiakból főleg a magas/izmos pasik a nyerők, addig nőkből gyakorlatilag minden. Lehet alacsony vagy magas. Lehet vékony vagy duci. Egy nő minimális erőfeszítéssel már talál olyat, akinek tetszik.
"Nekünk mindig az volt a dolgunk, hogy jól nézzünk ki. Nektek nem."
Nem, nekünk férfiaknak az volt a dolgunk, hogy magasabb társadalmi státuszunk, fizetésünk, jobb vagyoni helyzetünk legyen, plusz legyünk dominánsak, de úgy, hogy közben a másik fél egyenrangú legyen.
Most lehet vitatkozni, mi a nehezebb: minimális smink és normális táplálkozás, hogy ne hízz el (hidd el, a legtöbb férfi képes egy átlagos, ápolt lányba belezúgni), vagy teremts egzisztenciát, hogy a nálad két-három szinttel alacsonyabb státuszú csajok egyáltalán szóba álljanak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!