Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az élet más részein vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az élet más részein vannak esélyeggyenlőségi szabályozások akkor csajozás terén miért nincsenek?

Figyelt kérdés

Ha valaki csóró akkor megpályázhat ösztöndíjakat vagy segélyt. Ha messze lakik az iskolától akk mehet kolégiumba. Ha elmaradott nyolcáltalános alak akkor mehet ingyen tanfolyamokra. Ha munkanélküli akkro segélyt kap.

De akkor nem kéne segíteni az esély eggyenlőséget a csajozásban is? Alfásító tanfolyamok, segély hogy jobban nézhessen ki a hátrányos helyzetű srác, iingyen kondibérlet ilyesmi pl.

2019. febr. 4. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Tudod ez a mentalitás rohadt mérgező, hogy mindig másra várunk hogy megoldják a saját problémáinkat. Saját magadon kell segíteni és nem azt várni, hogy valaki kihúz az önsajnálat mocsarából.

Nem vagyok egy megtestesült álom, de megtanultam öltözködni...nem az én arcom van a "jóképű" definíciója mellett, de megtanultam, hogyan legyek közvetlen és hogyan legyen saját csajozási stílusom...csóró vagyok, de elmentem dolgozni egyetem mellett és már a mesterdiplomáért küzdök...Látod, az élet sose könnyű, a te életed, magadnak kell boldogulni és magadat kell fejleszteni, nem másokat hibáztatni állandóan.

24/f

2019. febr. 4. 16:19
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

Azért mert, társadalom érdeke, hogy a szegénységből ki tudjanak törni az amúgy tehetséges fiatalok és lehetséges legyen a társadalmi mobilitás. Ne az határozza meg a kizárólag a lehetőségeidet, mennyire tehetős családba születtél, ellenkező esetben teljesen kettészakadna a társadalom.

A csajozás meg magánügy. Senkit sem érdekel, kellesz-e a nőknek. Ott kőkeményen a piacgazdaság érvényesül. A nők a legjobb férfit akarják maguknak, a férfiaknak kell igyekezni megfelelni a nők igényeiknek.

2019. febr. 4. 16:23
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Persze, mert a csoró akkora segélyt kap, amiből egy palotát vesz...vagy csak beéri egy lepukkant kéjglivel.

Közben meg az ilyen szingli magányos emberkék álom nőkről ábrándoznak.

2019. febr. 4. 16:35
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy attól, hogy megpályázol ösztöndíjakat is, még nem biztos, hogy megkapod. Ebben is vannak szerencsések, de nem ilyen törvényszerű, hogy mindenki kap a szerencséből, az élet semmilyen területén sem.

Párkapcsolatban is vannak szerencsés emberek, akiknek összejön, még akkor is, ha nem “alfák”, de itt sem törvényszerű, hogy mindenkinek jár a párkapcsolat.

Nagyon elvagy tájolodva minden téren, nem csak párkapcsolatok terén, hanem az egész életszemléleteddel.

2019. febr. 4. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj meg, de te már startból azzal lejárattad magad, hogy "alfásító tanfolyamokra" akarsz járni.

Ha valaki átakar menni egy vizsgán, annak kötelezően órákra meg tanfolyamokra kell járnia.. De mégis mit gondolsz, az a sok ember, aki párkapcsolatban van, az ilyen tanfolyamokkal érte el ezt? Komolyan azt hiszed, hogy általánosságban a párkapcsolatban élő emberek mögött ilyen tanfolyamok vannak, vagy akár egyetlen egyszer is részt vett ilyesmin?xD Iiiistenem....Ha eddig nem tűnt volna fel neked, elárulom, csak te vagy ilyen szánalmas, aki ilyen tanfolyamokra szorul rá.

2019. febr. 4. 16:57
 16/25 A kérdező kommentje:
Gondolom akk szted az is "szánalmas" aki mondjuk nem egy palotába született vagy depresziós és segítség kel neki.
2019. febr. 4. 17:02
 17/25 anonim ***** válasza:
88%
Elképesztően buta vagy, kérdező. Én egyébként voltam depressziós, pszichiátria, meg minden, de emiatt eszembe nem jutna másra tolni a felelősséget. Pontosan ennek köszönhetően ma már le tudom vezetni, hogy mi vezetett oda, és sikerült visszamenőleg ezeket az okokat felszámolni is, így újra sínre tettem az életemet. Ha valaki lemond a saját sorsa iránti felelősségről, az a saját élete irányítását is kiadja a kezéből. Ezért nem érdemel részemről semennyi együttérzést, ugyanúgy, mint ahogyan az olyan ember sem, aki a (vélt) biztonságért cserébe hajlandó lemondani a szabadságról.
2019. febr. 4. 17:16
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem keress fel egy pszichológust és inkább dolgozz a személyiségeden.
2019. febr. 4. 17:32
 19/25 Rockarc ***** válasza:
84%

Hogyne. Dobjunk ki egy csomo penzt arra, hogy szaporodhass? Pont ez lenne a lenyege az evolucionak, hogy kiszuri a nem jol sikerult geneket.

Alfasito tanfolyam. Szakadok.

42F

2019. febr. 4. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
11%
Azért mert az ismerkedés területén a férfiak vannk óriási hátrányban. Támogatás, ingyenkenyér, ingyenpénz csak a nőknek jár ebben a rendszerben. Méltányosság, igazságosság, férfiak érzései lesz1rva, kiröhögve.
2019. febr. 4. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!