Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tegyek úgy, mint ha meg sem történt volna? Mondanom kellene valamit?
Tinder, minden adat igazi, 0 pár hónapok óta. Ezt megunva egy jó pasi képét tettem ki, miáltal csak úgy záporoztak a párok, egyre több lett a beszélgetés. Módosítottam a bemutatkozást, mindenki tudta, hogy kamukép, mégis jobbra húztak. Az igazi képem meglátva azonban mindenki otthagyott, kivétel nélkül.
Most kiderült, egy lánnyal ugyanabban a kisvárosban lakunk. A városon belül mindketten ugyanabba a boltba járunk, én vásárolni, ő pedig dolgozni, azaz korábban láttuk és biztosan látjuk még egymást. Párok lettünk Tinderen, de hiába, ugyanez megtörtént, látva az igazi képem, otthagyott. A kérdés fent olvasható.
Ha valaki fotogén, az azt jelenti, hogy többnyire minden képen jól néz ki, bármikor pózol, fotóztatja magát, szereti őt a kamera.
Ha valaki kevésbé fotogén, arról is készülhet 1-2 előnyösebb fotó, amit fel mer vállalni. Konkrétan találkoztam is ilyen emberekkel, akik utálják, ha fotózzák őket, mert nem tartják magukat fotógénnek, ennek ellenére megmernek mutatni 1 jó képet magukról tinderen, mert az még beleférhet.
Ha valakinek egyetlen előnyös képe sem sikerül, arról szerintem könnyen azt állíthatom, hogy valóban ronda az illető, már bocs.
Lehet, hogy valakinek van kisugárzása, de ettől még ronda lehet a fizikuma, ez élőben is átjön, nem csak képen.
De akkor miert nem adod fel? Mit varsz, lancoljunk egy csajt melled? Az megoldas lenne?
42F
Nem értem, mégis mit vártál? Alapból nem tetszel a lányoknak, erre kiraksz egy jó pasit, gondoltad ha utána meglátják a te képed jobban fogsz nekik tetszeni? Logikátlan.
Nem vagy hajlandó tenni a dolgokért. Akkor ismételten kérdezem, mégis mit vársz? Mit szeretnél mi történjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!