Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Tegyek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tegyek úgy, mint ha meg sem történt volna? Mondanom kellene valamit?

Figyelt kérdés

Tinder, minden adat igazi, 0 pár hónapok óta. Ezt megunva egy jó pasi képét tettem ki, miáltal csak úgy záporoztak a párok, egyre több lett a beszélgetés. Módosítottam a bemutatkozást, mindenki tudta, hogy kamukép, mégis jobbra húztak. Az igazi képem meglátva azonban mindenki otthagyott, kivétel nélkül.

Most kiderült, egy lánnyal ugyanabban a kisvárosban lakunk. A városon belül mindketten ugyanabba a boltba járunk, én vásárolni, ő pedig dolgozni, azaz korábban láttuk és biztosan látjuk még egymást. Párok lettünk Tinderen, de hiába, ugyanez megtörtént, látva az igazi képem, otthagyott. A kérdés fent olvasható.

2019. febr. 4. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Sajnáltasd magad.Még blogot is vezetsz erről.Csak így tovább.Nem Te vagy egyedül,akit nem a legszebb külsővel âldott meg az ég.
2019. febr. 4. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki fotogén, az azt jelenti, hogy többnyire minden képen jól néz ki, bármikor pózol, fotóztatja magát, szereti őt a kamera.

Ha valaki kevésbé fotogén, arról is készülhet 1-2 előnyösebb fotó, amit fel mer vállalni. Konkrétan találkoztam is ilyen emberekkel, akik utálják, ha fotózzák őket, mert nem tartják magukat fotógénnek, ennek ellenére megmernek mutatni 1 jó képet magukról tinderen, mert az még beleférhet.

Ha valakinek egyetlen előnyös képe sem sikerül, arról szerintem könnyen azt állíthatom, hogy valóban ronda az illető, már bocs.

Lehet, hogy valakinek van kisugárzása, de ettől még ronda lehet a fizikuma, ez élőben is átjön, nem csak képen.

2019. febr. 4. 12:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnáltatom magam? Igen. Ronda vagyok? Igen. Képes vagyok változásra? Nem. Nem tudom mit tehetnék, ha mindenhonnan csak az elutasítást kapom, önbizalmam nincs, irányt pedig senki nem mutat.
2019. febr. 4. 13:06
 14/18 Rockarc ***** válasza:
83%

De akkor miert nem adod fel? Mit varsz, lancoljunk egy csajt melled? Az megoldas lenne?

42F

2019. febr. 4. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Akkor ne tegyél semmif. Az önsajnálatodat meg leszarjuk. Mégis mit akarsz elérni vele? Azt várod, hogy sajnálatból majd valaki összejön veled?
2019. febr. 4. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Mi van kisfiú? Bosszút próbáltál állni a nőkön azért, mert nem nézel ki jól, nincs pozitív kisugárzásod és emiatt nem jössz be nekik? Dicsekedni akartál a kis kérdéseddel, hogy milyen ügyesen lejárattad a nőket, igaz? Egyetértek az első válaszolóval, itt az egyetlen ember aki le lett járatva az te vagy, önmagadat járattad le. Szerintem téged nem csak a képed miatt, hanem a gyerekes viselkedésed miatt is otthagynak a nők. Meg is érdemled.
2019. febr. 4. 15:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mégis mit vártál? Alapból nem tetszel a lányoknak, erre kiraksz egy jó pasit, gondoltad ha utána meglátják a te képed jobban fogsz nekik tetszeni? Logikátlan.

Nem vagy hajlandó tenni a dolgokért. Akkor ismételten kérdezem, mégis mit vársz? Mit szeretnél mi történjen?

2019. febr. 4. 16:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam visszajelzek, mi történt az elmúlt egy hónapban: szétváltam az összes emberrel akivel valaha párok voltunk a kamukép miatt, kitöröltem mindenkit, új lappal kezdtem. Kitettem egy saját képet, egy hónap alatt én a szokásos módon, 100-ból 98 nőt jobbra húztam, engem összesen ketten húztak jobbra. Az egyikük egyátalán nem tetszik, a másikuk pedig lassan két napja nem válaszol, előtte néhány mondatban megbeszéltünk melyikünk hol dolgozik, ki milyen zenét szeret és ki mit csinál a szabadidejében. Ezen kívül semmi nem történt. Így nehéz ismerkedni, ha minden tettemmel és szavammal taszítom az embereket.
2019. márc. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!