Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit számít az autó ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P33ter kérdése:

Mennyit számít az autó ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Igen csak azt tapasztalom az utóbbi időben ,hogy az ismerkedés során egyre nagyobb a hangsúly azon ,hogy a férfinak van-e saját autója.

Én személyszerint már többször is szenvedtem ebből hátrányt az ismerkedés során.

Abszolút több kategóriából próbáltam már párt választani magamnak, és valahogy mindig eljútottunk az autó problémáig. Persze sokszór érthető mivel a hölgy sem az adott városban lakott ahól én hanem városon kívűl néhány kilóméterre. De pld. az exem miután szakítottunk is azonnal olyan pasit szedett össze akinek autója volt és utánna minden második insta-story az volt ,hogy autóznak valahová, amit én annó nemtudtam nyújtani neki. Tehát lányok elsőróban : Mennyire imponál nektek,hogy a fiú autóval rendelkezzen ? (lányok védelmére : Nem nem ri.banc egy lány attól ,hogy autóra hajt, vagy az autót nézi , hiszen szerepe van az autónak a kapcsolaton belüli mobilitásban.) Most teljesen mindegy milyen autóról beszélünk, csak autó legyen.

2019. febr. 3. 15:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, ha utaztok, vagy kirándultok,akkor nyilván sokkal egyszerűbb, mint mondjuk buszozni. Ugyanakkor ne legyünk nyápicok, mentünk mi az exemmel vonattal is nyaralni. Meglehet oldani mindent. A cipekedés része a rossz csak.:)

A páromnak van autója, de ha nem lenne is vele lennék.. és én is megakarom csinálni a jogsit. Bár én szeretek sétálni, és a legtöbb helyre gyalog járok. Szerintem ez a jogsi után se változna túlzottan. De valljuk be, azért jó, ha bizonyos helyzetekben van.

2019. febr. 3. 17:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Részemről nen ezen múlna.
2019. febr. 3. 18:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Lépjünk ki Pestről.Pesten tényleg hülyeség,valamint viszonylag tűrhető az éjszakai bkv közlekedés a városon belűl. Nyáron a Balaton környékén is jók a vonatok,egy nyár esti romantikus séta....

Na de ha szakad az esső.

Szegény megyei vagyok. Az egyik múlti sok falusit felszippantott,céges buszok hordják őket. Volános buszok 15%a megszűnt. Ha a lány be is jön hozzád délután este nem tud hazamenni,vagy ja igen is részeg cigánybűnözők hordája közt.

Vonat még veszélyesebb. Bár Bp elővárosi vonalak se jobbak hajnalban,kalauzt leverik a vonatról.

Na ha kirándúlni akarunk menni egy autó 2 emberre olcsóbb mint a vonat,busz.

Szabadok vagytok,nincs mit lekésni.

Egy nőt illik hazakisérni,nos ha még oda van is busz vonat ,hazafelé neked???

2019. febr. 3. 19:16
 14/22 A kérdező kommentje:
Én kisvárosban élek, nincs tömegközlekedés, a város könnyedén sétálható este és szinte teljesen biztonságos, ami engem frusztrál ,hogy tényleg nem tudunk elmenni sehová, nem tudom elvinni kirándulni, eseményekre más városkba stb. És sajnos ezt a lányok is tudják, azért kérdezem ,hogy elvből már így áll hozzá egy lány a dologhoz, vagy ez mennyire befolyásoló tényező. Amúgy ami vicces, hogy amikor nem én lettem a nagy ő a következő srác MINDEN esetben olyan srác lett akinek van járműve, saját vagy családi :D Persze nem okolok senkit ,csak frusztráló és akarom tudni ,hogy van-e így értelme elkezdeni ,,csajozni,, vagy egyáltalán nincs.
2019. febr. 3. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
14es válaszodra. Szerintem jól látod,kinyílt előttük a világ. Auto szabaddá tesz. Kis szoknyás magassarkús lányok voltak? Egy lány mondta,ha egy nő ilyenbe öltözik,akkor nem sokat akar gyalogolni. De ha már itt járunk,te szép (drága) tiszta ruhában leűlnél egy buszra kitudja ki után?
2019. febr. 3. 20:36
 16/22 anonim ***** válasza:

nekem van autóm több mint 2 éve, és még sem volt még barátnőm

szerintem nem ez a lényeg

21F

2019. febr. 3. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja az autó az 25%.Kell tudni vezetni is. Ha lefulladsz,nem tudsz parkolni,egy bonyolult szituációban bepánikolsz akkor elásod magad. Műszaki állapota is számít. Ki űl be egy erősen korrodált vagylyukas kipufogós autóba,vagy amiből folyik az olaj nehezen indúl be,nincs fűtés..
2019. febr. 3. 21:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem speciel nem izgat, nekem jogsim sincs lol.
2019. febr. 3. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha pl másképp nem tudnátok találkozni, akkor nyilván előnyös.

Én például meg se ismertem volna a páromat, ha nincs kocsija - a lakhelyeink között délután 4 után NINCS tömegközlekedési lehetőség, így nem is tudtunk volna találkozni, ha ő nem jár felénk néha autóval.

Mikor Pesten laktam, akkor abszolút nem számított, vagyis picit talán negatívum volt.

2019. febr. 4. 11:25
 20/22 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok,nálam egyáltalán nem volt soha szempont a pasi autója.Eddig csak 2 olyan párkapcsolatom volt ahol volt kocsija a pasinak(de azok meg állandóan azon voltak kiakadva,hogy ők nem taxi,még akkor is,ha csak arra merészeltem megkérni őket,hogy mondjuk vigyen ki a pályaudvarra,hogy ne kelljen már a 10 kilós csomagomat a tömegközlekedésen rángatnom,szóval inkább rossz tapasztalataim vannak a kocsis férfiakkal).Már Anyáméknak se volt soha kocsija így nekem ez volt a természetes,hogy mindenhová BKV-val megyünk.Jogsim sincs mert úgy nem láttam értelmét,hogy aztán úgysincs mit vezetni.Elismerem,azért,hogy Budapesten könnyebb.Utazásban nem akadályoz mert általában külföldre megyünk repülővel(jó ott néha kellemetlen,hogy nem tudunk autót bérelni),a bevásárlást meg már megoldja hála égnek a Tesco házhosszállítás.Szóval én sem értem miért pörög egy csomó nő az autón...Részemről,jó ha van persze,de egyáltalán nem központi kérdés.
2019. febr. 4. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!