Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire gondoljak az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak az ismerkedés során? Komolyan vegyem vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy társkeresőre és kb. másnap rám is írt egy férfi. Nagyon jól elbeszélgettünk az első héten, nagyon szimpatikus volt. Aztán eltünt. A beszélgetések ritkultak. A társkeresőről törölte magát. Már előtte is telefonon tartottuk a kapcsolatot. Azonnal írt sms-t, hogy ne ijedjek meg, hogy törölte magát. Kb. egy hete napi 1 üzenetet váltunk. Jeleztem neki, hogy ez talán kevés lesz szerintem ha ismerkedni szeretnénk. Elnézést kért és tegnap legalább fél órát beszélgettünk este telefonon.

Nagyon értelmes, intelligens férfi. Nyilván megértem, hogy van élete ahogy nekem is és én sem szeretem az olyan jellegű ismerkedést amikor szinte folytogat a másik. Ezt én is megpróbálom elkerülni. 3 hét levelezés után most hozta fel először hogy találkozzunk.

Ennyire megfontolt lenne, ennyire elfoglalt vagy nem is akar igazán ismerkedni? Nem tudom hová tenni. Mi a véleményetek? Köszönöm

2018. dec. 31. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán kicsit félénkebb, és idő kellett neki,hogy átgondolja de ha elhívott randira az teljesen jó jel! Szerintem menj el és próbáld meg?
2018. dec. 31. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyelőre ne gondolj te semmire. A lényeg úgy is csak a személyes találkozásnál(illetve azután) fog kiderülni. Amíg nem találkoztatok élőben, addig csak a sötétben tapogatóztok.
2018. dec. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!