Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok írásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok írásban megismerni senkit? Van még ezzel így valaki?

Figyelt kérdés
Nem értem miért próbálkozom, mikor újra és újra csődöt mondok. Nem tudom mit írhatnék, így elég gyorsan meghal a beszélgetés.
2019. febr. 2. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Egyébként írásban és szóban is nehéz lenyűgözni egy nőt."

Azoknak fantáziátlan, nulla érdeklődési körrel rendelkező embereknek, akik egy kezükön meg tudják számolni, hány könyvet olvastak végig életükben. (Újságcikket, publicisztikát, ne adj' isten tanulmányt már nem is említek.)

2019. febr. 2. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10: aki egyszerű, mint a faék, annak tényleg nehéz. Nekem mindig sikerült eddig. Az már más kérdés, hogy a nők nem voltak elég érdekesek számomra, egyetlen kivétellel.
2019. febr. 2. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Mert szemelyesen ismerkedek en is. Levelezve nem.

Ugyh kerj talalkozot es meglatod sikered lesz.

2019. febr. 2. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Csajok valaki?
2019. febr. 2. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
Nekem szerintem egész jó a beszélőkém, még sem tudok senkit találni.
2019. febr. 2. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokáig én is azt hittem, hogy béna vagyok netes ismerkedésben. Utána megismertem egy lányt, akinek tetszettem. Hihetetlenül folyékonyan ment a beszélgetés. Szinte bármiről tudtunk beszélgetni, mivel ő is aktívan részt vett benne. Azóta sem találkoztam még egy ilyen lánnyal, de rájöttem, hogy valójában az ismerkedés kétoldalú kéne legyen. Az úgy nem működik ha az egyik kínlódik, hogy ne haljon meg a beszélgetés, a másik pedig csak kétszavas válaszokkal járul hozzá.
2019. febr. 2. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Haha, én pont a dolog fordítottja vagyok. Általában elég hamar megismerem a másikat írás alapján is, de hidd el, nem olyan jó dolog. Az emberek többsége rosszindulatú és negatív.

Mi a beszélgetéssel a célod?

2019. febr. 3. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!