Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben hogy tudnék megismerni egy lányt?
Nem szoktam lányokkal beszélgetni, csak írásban. Mert neten próbálok ismerkedni. Ami tudom hogy nem jó, de ilyen vagyok sajnos. Az is baj hogy fiúkkal sem tudok ismerkedni, meg nagyon beszélgetni sem szoktam, nincsenek barátaim sem.
Sokszor jól el vagyok egyedül, de azért hiányzik egy lány akit szerethetnék.
Mostanában már egyre jobban zavar ez, de nem tudom hogy hogy változtassak, neten kívül nem látok más esélyt ismerkedésre. Csendes, visszahúzódó, szolid személyiségem van.
Szerintetek változhatok még? Lehet valaha barátnőm?
22 éves vagyok, oviba volt csak két "barátnőm", meg 19 éves kicsit sokat ittam és megöleltem egy lányt, 20 és 21 évesen szexeltem egy-egy lánnyal akiket a neten ismerem meg. Ennyi ami történt velem. 😕
Már nagyon szeretnék egy barátnőt akivel szerethetnénk egymást...
Nem volt apukád, aki megtanítson ezekre?
Vicc/bántás nélkül. Az én édesapám tökös, magabiztos, jó dumás ember és ha nem is közvetlenül csajozni tanított (hogy mit kell mondani, stb.), de egyszerűen csak a viselkedéséből rám ragadt sok minden, ami bejön a csajoknak.
23/F
😂 az oviba nekem is nagy sikerem volt !
Netet hagyd ! Menj ki az utcára ha nem nézel ki szarul , úgy maguktól fognak beszélgetésbe kezdeni veled. Más út nincs ! Ha pl dagadt lennél amit nem hiszek mert 22 évesen csak nem vagy még malac , de ha úgy lenne tök mind1 mert úgy se neten se az utcán nem kellenél egyik lánynak se.
Engem nem tanított ilyenre az Apukám, meg szerintem erre nem is kéne, magától kéne jönnie.
Szerencsére nem vagyok elhízva, inkább vékony testalkatú vagyok, és magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!