Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelent nagy hátrányt, ha nem annyira jó és kifinomult a beszédkészségem?
Nem tudok szépen, tetszetősen fogalmazni, ill. nincs nagy szókincsem se, nem vagyok nagydumás. Emiatt vannak gondjaim.
Nemrég egy tőlem magasabban kvalifikált nővel kerültem volna kapcsolatba, de esélyt sem adott, mivel majdhogynem azt mondta nem vagyunk egy szint. Hiába tetszettem neki külsőre meg úgy az egész lényem, a kommunikációm miatt betett a "műveletlen" skatulyába.
Megéri a nőknek ilyen tulajdonságok alapján válogatni, ha egyébként ezen kívül minden más passzolna?
Rendben hogy mindenki mindenből a legjobbat akarja, de hogy esélyt sem adni?
/F/
Hol mondtam azt, hogy ismerlek, vagy hogy buta és tanulatlan vagy?
Kérdeztél, hogy mért van ez így, én elmagyaráztam, de neked nem tetszik a válasz, mert maga a jelenség nem tetszik, így eleve megérteni sem akarod, csak hisztizni.
Nem állítottam mást, és nem indultam ki másból, mint amit te mondtál magadtól.
De másként is meg lehet fogalmazni: Csubakka ne kezdjen Leia hercegnővel, de ha már kezd vele, ne sértődjön meg, ha ő kikosarazza, és ha már kikosarazta, ne teregesse a gyakorira a könnyáztatta zsebkendőit száradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!