Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkre mennyire jellemző, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkre mennyire jellemző, hogy tartanak maguk körül "pasifelhőt"?

Figyelt kérdés
Egy pasi aki lelkiszemetes láda, egy aki pénzes és lehet vele lógni mert fizeti a programokat, egy pasi aki erős és lehet segítségül hívni ha pakolni kell, egy aki jó az ágyba és szexkapcsolatra alkalmas... Ez mennyire jellemző és ha igen akkor mennyi pasit felhőztetnek maguk körül hitegetésekkel meg flörtölgetéssel a mai nők?
2019. jan. 31. 22:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon gyakori, még azoknál a nőknél is, akikről nem is hinnénk.
2019. febr. 1. 01:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy nők, ahogy #8 is írta személyiségre jellemző, ahogy férfiból is van ilyen.

Ha megnézem a környezetem akkor látok példát erre és az ellenkezőjére is.

Ilyen nővel ne foglalkozz. Ennyire egyszerű. Miért nem olyan nőkkel baratkozol vagy ismerkedsz, akik őszintén, érdek nélkül barátkoznak??

2019. febr. 1. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Szinte minden nőre igaz.
2019. febr. 1. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

Én ilyet még nem láttam, viszont rám már mondták. :D

A baráti köröm szinte csak pasikból áll, valahogy a lányok lekoptak az évek során, vannak persze barátnőim, de velük nem vagyok napi szinten kapcsolatban, sokan eleve külföldön élnek.

Volt már, hogy pasi haverral mentünk el valami programra (ilyen esetekben általában felváltva fizetünk), vagy teljesen alap például nálunk, hogy ha valakinél van valami munka, akkor a többiek mennek és segítenek. Igen, hívtam már át erős férfi haveromat, hogy segítsen pakolni, mint ahogy én is mentem már át hozzá kertet ásni. Mi speciel ebből legtöbbször valami jó bulit kerekítünk ki, napközben megcsináljuk a dolgunkat, utána este meg házibuli, win-win.

A legkedvesebb lelkizős barátom pedig a másodunokatesóm, aki férfi.

Mindegy, a lényeg, hogy nálam is volt, aki csak annyit látott az egészből, hogy jött hozzám pakolni valami pasi, meg egy másikkal beszélgettem hosszú órákat, és visszahallottam, hogy én hogy kihasználom a férfiakat, és biztos elcsavartam a fejüket.

Meg se fordult az emberek fejében, hogy szimplán barátok vagyunk. A két hozzám legközelebb álló srác a baráti körből, akivel a legtöbbet tesszük egymásért meg olyan, hogy eleve totálisan esélytelen bármiféle "több" közöttünk, egyikük aszexuális, másikuk meg a rokonom. De az emberek szerint változóan vagy mindkettőjükkel kefélgetek olykor, vagy pedig szegénykéket kihasználom, mert ők meg akarnak dönteni, én meg gonosz módon nem hagyom.

Túl sok idejük van az embereknek kombinálni. :D

2019. febr. 1. 09:48
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
Sajnos eléggé jellemző, része a férfiak kihasználásának. Persze próbálják tagadni de hát láthatja akinek van szeme. Sajnos sok a balek akit pinával ki lehet semmizni.
2019. febr. 1. 09:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez városi legenda.
2019. febr. 1. 17:41
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

#14 csak szólok, hogy a pasifelhő pasijainak általában semmi esélyük többre, csak ők ezt nem tudják, reménykednek.

Valószínűleg azért koptak ki a nők, mert annyira nem vagy érdekes emberileg, viszont jól nézel ki, ezért maradt a pasifelhőd, akik szívességeket tesznek, hátha...

2019. febr. 3. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm, pontosan erről beszéltem.

"Valószínűleg azért koptak ki a nők, mert annyira nem vagy érdekes emberileg"

Wow biztos azért költöztek ki külföldre a barátnőim karriert építeni, mert nem voltam elég érdekes. Shame on me.

"viszont jól nézel ki"

Nem kifejezetten.

"ezért maradt a pasifelhőd, akik szívességeket tesznek, hátha..."

Jah, azért segít bármiben a rokonom, hátha megdönthet. Fúj, te egyébként normális vagy?

A legtöbb pasi barátommal együtt kevertük a pisikását már ovis korunkban, azóta jó kapcsolatban vagyunk. Vagy nem kéne egymással beszélnünk se, ha már kefélni nem akarunk? Egy női és egy férfi emberi lény csak akkor teremthet kapcsolatot, ha szexelni akarnak egymással? Vagy nálad hogy működik ez? Anyukáddal azért szóba állsz?

A legtöbb haveromnak van barátnője, teljesen jól megvannak nélkülem ilyen téren.

De jó random idegenektől megtudni, hogy a rokon/aszexuális/házas barátom csak azért áll szóba velem, mert meg akar fektetni. :D

Az ilyenek mint te, nem veszik észre amúgy, hogy mennyire lealacsonyítják a férfi nemet?

2019. febr. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!