Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BBW/SSBBW imádó férfiak, akik tényleg ezt szeretik! Miért nincs ebben az országban ilyen társkereső, club, party stb?
Van akinek minden vágya egy olyasmi lány, mint pl. Tess Holiday?
Normális válaszokat kérek csak, csontokkal játszadozókra nem vagyok kiváncsi.
Lehet hogy kapsz par gunyos valaszt, de az MINDIG intelligencia mero, hogy ki hogy reagalja le az ilyesmit. Es te egobol sertodsz... ha akarnek se lenne mar kedvem segiteni. Bocs
Nem csak azonat kell szeretni akik simogatjak a lelkedet... ha erre kepes vagy, megemel(nem) a kalapom...
Az ilyen alkatú nők tetszenek, de élőben sajnos nagyon ritkán, csak elvétve látni.
Jó lenne ilyen club, de gondolom azért nincs, mert nagy a társadalmi elutasítottság.
Nálunk ez (még) nem általánosan fogadott, elterjedt. Pedig én is kedvelem az ilyen lányokat. Ha szeretnél erről beszélgetni, írhatsz nyugodtan.
27/F
12es én nem kértem segítséget, köszi.:)
Egyszerű kérdést tettem fel, amire bunkó, szándékosan provokáló reakciók (is) jöttek. Lehetőség szerint kultúráltan reagáltam le, bele is álhattam volna keményen.
De inkább okos enged...:)
utolsó: Igen sajnos itthon ezt kevesen merik vállalni, pedig a környezetemben állandóan azt hallom, hogy "nagy segget és mellet" akarnak, de azt elfelejtik, hogy ez nem darázsderékkal jár!
de egy beteg nép ez,. te jó isten xD Komolyan már mindenre gerjedtek. Mi lesz a következő? Vízi hulla?
Mi lenne ha a normális, szép lányok is esélyt kapnánmak?
Kedves utolsó! Az általad "nirmális, szép lányok" kategóriába sorolt hölgyek körül vannak rajognva, mindenki nyalja a csontos kis zeggüket. Nincs baj velük, de hajlandó lennél megengedi másoknak, hogy a saját ízlésüket kövessék? :) Ennek semmi köze a vízi hullákoz, van aki a kövér nőket szereti, van aki a soványat. Mindkettő él, és van rajta lyuk :) Élni, és élni hagyni..
27/F
"Igen sajnos itthon ezt kevesen merik vállalni, pedig a környezetemben állandóan azt hallom, hogy "nagy segget és mellet" akarnak, de azt elfelejtik, hogy ez nem darázsderékkal jár!"
Te meg egy ostoba hülye vagy! A férfiak a nagy mellet és segget úgy szeretik ha közben vékony a derék és lapos a has! Így néz ki egy igazán nőies nő! Aki meg így hív bárkit is hogy BBW/SSBBW az egy beteg állat!
Kèrdező;
Èn imàdom az SSBBW lànyokat!
Ha van kedved ismerkedhetünk <3XOXO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!