Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi idő után keresitek ti is a férfit?
Van egy lány akivel inkább messengeren tartjuk a kapcsolatot. Kb. egy hete, hogy napi szinten beszélünk és mindig én kezdeményeztem a társalgást. Ennyi idő után elvárható, hogy ő is keressen néha? Nekem nem esik nehezemre kezdeményezni, csupán akarnám tudni, hogy szeret-e velem beszélgetni vagy csak kedvességből válaszolgat.
100km-re lakik tőlem, elmennék hozzá egy randira de előbb szeretném tudni, hogy szimpatikus-e vagyok neki.
Honnan ismered? Online ismerkedéskor nagyon ritkán tud megfogni egy férfi, többnyire csak általános témák, kötelező körök jönnek szóba. Annyira nem tudunk jól elbeszélgetni a többséggel, hogy valóban hiányoljam és szükségesnek érezzem a keresését. Beszélgetünk, elvagyunk de ha nem hív randira hamar abbamarad a beszélgetés.
Találkozzatok.
Egy hosszú kapcsolatomban futólag találkoztunk, majd neten megkeresett. Nagyon kínosnak éreztem az online beszélgetést nem volt úgy rendesen közös téma, hiányzott a humor, nem ismertük egymás határait. Vagy 1,5 hetet szerencsétlenkedtünk, randira hívott. Ott kicsúsznak dolgok, nem tudod kijavítani, átfogalmazni, szebbé tenni. Meglepően minden klappolt, több órás beszélgetés, piszkálódás ami testbeszéd nélkül bántó is lehetett volna, kétértelmű mondatok. Utána neten is minden hibátlan lett.
Ha MINDIG te keresed, de ő magátó SOHA nem keres, akkor nem érdekled.
1 irányú kapcsolatot nem érdemes erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!