Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi idő után keresitek ti is a férfit?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel inkább messengeren tartjuk a kapcsolatot. Kb. egy hete, hogy napi szinten beszélünk és mindig én kezdeményeztem a társalgást. Ennyi idő után elvárható, hogy ő is keressen néha? Nekem nem esik nehezemre kezdeményezni, csupán akarnám tudni, hogy szeret-e velem beszélgetni vagy csak kedvességből válaszolgat.

100km-re lakik tőlem, elmennék hozzá egy randira de előbb szeretném tudni, hogy szimpatikus-e vagyok neki.

2019. jan. 30. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akihez kezdek ragaszkodni és érezni valamit azzal akár napi szinten igénylem a kontaktot...
2019. jan. 30. 18:40
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Nagyon ritkán irok pasinak (szinte soha) ettől függetlenül kedvelem. Ha visszaír, akkor kedvel téged, nincs jelentősége hogy te kezdeményezed a beszélgetést.

40n

2019. jan. 30. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Hanyagold.

Én minden nap keresem az úriembert, ha érdekel. Ha ő keres, válaszolok, ha nem, akkor is megkérdezem, hogy van, milyen napja volt.

Állítólag itt is akar velem ismerkedni egy pasas, félévente egyszer ír....

2019. jan. 30. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

:'''''''DDDD A női ész határtalan.

Eleve egy groteszk érzés fog el mindig, amikor 40 éves nő még "pasi"-zik.

Elmesélek egy Történetet. Lacinak tetszett Sári. Laci ezért Ráírt Sárira. Sárinak is tetszett Laci, viszont Sári nem ír férfinak. Lacinak tetszik Sári, de a múltkor ő írt neki. Vége.

2019. jan. 30. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Miért 40 evesen már kötelező ,hogy legyen egy nőnek férje?
2019. jan. 30. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Köszi szépen, volt férjem 16 évig. És most pasizok újra. De kinek mi köze hozzá?

Ez az én tapasztalatom, másnak meg más tapasztalata van.

#2es voltam.

2019. jan. 30. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
"szimpatikus-e vagyok" Biztosan az vagy ha válaszol, csak nem akar zavarba hozni:-)
2019. jan. 30. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a lányok szeretik a figyelmet. Egyszerre több pasinak is tetszelegnek és max akkor irnak rá valamelyikre ha éppen egyik sem foglalkozik velük...de igyekszek nem előtérbe helyezni a negatív tapasztalataimat.
2019. jan. 30. 20:09
 9/12 Rockarc ***** válasza:

A helyzet az, hogy siman lehet rajtad kivul is elete. Eddig is elvolt valahogy. Nekem szinte allandoan jonnek az uzenetek, ha valaki erre azt mondja, hogy egyszerre 10 not fuzok, akkor gratulalok neki. 1000 es 1000 oka lehet, hogy valaki eppen massal foglalkozik.

Amugy meg egy 1 hetes kapcsolatnal ne legyenek mar elvarasaid, hogy csak egyedul legyel Jane naplojaban. Majd ha komolyra fordul, akkor eltakaritja a tobbit.

42F

2019. jan. 30. 23:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Az egy hét még tényleg nem nagy idő. Szerintem próbálj meg vele találkozni. Hátha utána ő is keresni fog.
2019. jan. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!