Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz barátnőt találni normális emberként?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem vagyok nyomulós, sem bunkó típus, se az aki csak a szexre megy, hanem csak szimplán kapcsolatot keres, akár barátságot egy hozzá való lánnyal. Introvertált vagyok így nehezebb nyilván, mert nem járok rendezvényekre amúgy se. Netes próbálkozás meg nehezen megy. De most akkor ha vannak ugyanúgy introvertált férfiak, akkor introvertált lányok is vannak, csak őket gondolom még nehezebb megtalálni. Vagy olyan lányt aki ezt elviseli. Pedig én aztán nem csak kockulok egész nap, mert szeretek a szabadban is lenni kirándulni, így nem lenne program nélkül a párom... Mellesleg elég szégyenlős is vagyok :D Sokan meg gondolom önfényezésnek fogják venni, de én tényleg olyan típus vagyok ha találnék egy lányt magamnak, akkor én hűséges lennék hozzá és nagyon ragaszkodó is tudok lenni. 22/F2019. jan. 30. 17:32
21/21 anonim válasza:
2-es,4-es:
Persze, csettintésre szülessünk újjá, lehetőleg egy vonzó, adonisz testbe és akkor már megérdemeljük a nőket. :)
A magam részéről belexarok egy jó nagyot a közepébe és röhögök az egészen. :D
Kínlódjon tovább a nőkkel az, akinek két anyja van. Meghagyom őket nektek/másoknak, görcsöljenek csak velük. Éppen elég a munkahelyen elviselni a baromságaikat. :) Egy boldog remete F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!