Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik azzal jöttök hogy ti "komoly kapcsolatot" akartok és nem az "alfahím rosszfiúkra" hajtotok, ehez mit szóltok?
És ti rinyapinya pasik, nem unjátok még az egysíkú kérdéseiteket?
Egyedül ti tehettek arról, hogy senkinek se kelletek.
Apátok is ilyen szerencsétlen?
És a velvet mióta hiteles forrás?
Engem pl. meg se kérdeztek.
Párom nem alfa, mégis 6 éve együtt vagyunk..jé..hogy lehet ez? :D
"Párom nem alfa, mégis 6 éve együtt vagyunk..jé..hogy lehet ez? :D"
Pfff gratulálok szövegértés zéro :D Pont arról szól a cikk h a "nem alfa" pasitok csak pótlék közbe végig arról álmodoznak a nők h egy alfára másszanak rá.
"Pfff gratulálok szövegértés zéro :D Pont arról szól a cikk h a "nem alfa" pasitok csak pótlék közbe végig arról álmodoznak a nők h egy alfára másszanak rá."
Blablablabla... írtam, a velvet mióta hiteles forrás?
És nem álmodozom más pasiról, a párom tökéletes számomra, ennyi.
Teljesen igaz! Megyek is gyorsan puncit borotválni, mert még ma este 45 alfa faxába fogok beleülni. Éljen a velvet! Megvilágosodtam!
Addig a béta apuci majd felmond, és otthon szitteli a kölyköket.
Azért jó multinál dolgozni, mert olyan, mint egy társadalmi tanulmány. Minden korosztály, minden réteg jelen van. Itt is dolgozik néhány kis alfa, aki házas nőket dug. Ez nem azt jelenti, hogy van 57544 ilyen csaj. Hanem páran. Őket dugja mindenki, felváltva.
Vagy te azt hitted, hogy csak az alfák dugnak egyszerre több partnerrel? Kis naiv...
Persze, egy pletyka lap megjelentet 2-3 kitalált nőről egy cikket, aztán ebből következik, hogy minden nő ilyen.
Ostoba vagy kérdező, nem csoda, hogy nincs senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!