Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet komolyan összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet komolyan összejönni olyannal akinek a "fűző"dumája már az elején tul komoly?

Figyelt kérdés

Még csak online es telefonon ismerkedunk de nem egy pasi is ugy, hogy lattam haromszor csak, már azzal jön hogy koltozzunk ossze, jarjunk, imád, tervezi azt is h elvesz.

Lehet valoban komolyan gondolkodnak, de honnan tudjam azt hogy valojaban nem csak ki akar hasznalni par honapra.

Szoval a duma miatt ha összejövök vele, hogyan ne szivjam meg kesobb?

Mert en viszont valoban komolyan gondolnam, de lehet hulyitenek

Igy volt mar olyan is, aki par honap utan azert dobott ki mert nem koltoztem vele ossze az anyoshoz mert kulon akartam. De akkor szerintem nem is szeretett ha ezert kidobott

Nem akarok sirni megint, hogy en korrektul nyitok, beleélem magam mindenbe es erre vége

2019. jan. 17. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom az ilyet komolyan venni, mert mindenkinél elsütik, akivel próbálkoznak. Én is belefutottam ilyenbe, ráadásul személyes találkozás meg telefonálás sem volt, csak neten írtunk egymásnak. Mondtam neki, hogy vegyen vissza, akkor meg jött azzal, hogy kifutunk az időből. Na, azóta nem beszéltem vele.
2019. jan. 17. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem komoly pasi, mérget vehetsz rá.
2019. jan. 17. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy komoly pasi tudja jól, hogy három mondatból nem lehet valakit megismerni,ezért nem ks fogja neked mondani, hogy két hét múlva már a feleségem leszel. Ezek inkább elkeseredett nekem már bármi jó lesz próbálkozások. Nyilván azt célszerű tisztázni az elején, hogy kinek mik a tervei az életben, de nyilván ott ott van az a ha, hogy Ha minden jól alakul. De ezt senki sem tudja előre.
2019. jan. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!