Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok előnytelen külsejű férfi hogy van esélye szép nőknél?
Pl valamelyik tarskerőn vagy Facebookon, egy csinos nőre napi szinten 20-30 férfi ír rá. Akkor is ha a nő már kapcsolatban van , házas akármi. És jön a sok elhízott béna lúzer vagy a másik véglet a 60 éves emberek , akik 20 éves lányokra írnak ajánlatokkal .
Miért van ez ? Ilyen sokaknak nincs semmi önképük? Én nő vagyok és van párom. De tegyük fel már idősebb lennék ! Olyan 40 körül és szingli ! Akkor se írnék rá 20 éves helyes , kigyúrt kisfiúkra.
Majd meglátjuk mikor 40 leszel...
Azért írnak,mert semmi veszítenivalójuk nincs,és sose tudni.Nem tudom körülnézel-e magad körül az utcán,a való életben.De gyakran nem csak olyan párokat látni együtt,ahol mind a két fél nagyon helyes,vagy gyönyörű,vékony,sportos.Duci nő a vékony férfival,átlagosnak mondott a szépfiùval, idősebb fiatallal és így tovább.
Mert nem látja magát reálisan, meg mert belenevelték a hímsoviniszta haverok és ősök, hogy jaj, egy férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél, akkor már tök jó, egy nő legyen megtisztelve, hogy kell vkinek...
Vagy van a másik kategória, aki minden csinosann 18-28 éves nőnél bepróbálkozik, hátha van vmi önbizalomhiányos csaj, aki ráfanyalodik.
Én férfiként sosem írtam rá ilyen nőkre. Mindig a személyes ismerkedés híve voltam.
Mondjuk szerencsém van, mert jól nézek ki, pénzem is van, és értelmes is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!