Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számít az öltözködés?
Már régóta szingli vagyok, és nem is igazán találok magam mellé senkit. Nem megy az ismerkedés.
Próbálkozom tinderen is, de elég kevés sikerrel. Keveset mozdulok ki a lakásból, de mostanában szoktam olyat, hogy felveszek egy elegáns inget, hozzá valami zakót vagy pulcsit és úgy megyek el vásárolni vagy plázába. Ilyenkor sokkal jobban néznek rám a nők.
Feltűnt hogy jobban megnéznek a nők, bár megszólítani mígy sem igazán merek senkit, viszont ad egy kis önbizalmat.
Múltkor szintén így mentem el vásárolni, két fiatal lány jött szembe ahogy megláttak az egyik azt mondta a másiknak "OMG I love you" míg a másii erre mikor elhaladtunk egymás mellett "Hello Mr..." Közben végig mindketten engem néztek. Már egész este volt, biztosan be voltak már csípve.
Hogyan jelenthet ilyen sokat az öltözködés? Egyébként is általában elegánsabban szoktam öltözni, de ennyit tenne egy ing illetve egy szépen belött frizura?
Ezek szerint alapból sem lehetek annyira csúnya?
Szerintem is számít.
A feleségemnek is nagyon bejött hogy ingben és nem farmerben találkoztunk...
A nők szeretik ezt, bár szerintem a márka kevésbé fontos, csak egyszerűen jól áll az embernek egy ing...
"ennyit tenne egy ing illetve egy szépen belött frizura?"
Igen. A jol megvalasztott szinek es fazonok kihozzak a jo tulajdonsagaidat. Egy jo frizura kompenzalja az elallo fulet vagy a nagyon kerek fejet, az egyik arnyalatu kek kiemeli a szemed, de egy masikban fakonak tunik a borod. Zakoban vallasabb vagy. A labszarnal trottyos nadrag kiabrandito.
Csomo ferfibol ket kategoriaval jobbat ki lehetne hozni, ha nem lennenek vegtelenul makacsak es megfogadnanak nehany divattanacsot, es szannanak erre nemi idot meg penzt.
5#
Milyen az a nagypapás szerelês?
Tudnál linkelni olyat? Remélem a hétköznapi ruháim nem olyanok...😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!