Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért hiszik a fiatalon nőknél sikertelen férfiak, hogy idősebb korukban ez máshogy lesz?
Pénz.
Több olyan ismerősöm van, akit anno le sem köptek a lányok, most meg vígan csajozik 30-40-50 évesen.
Pénzük lett, ez által magabiztosságuk. És ez a kombó bejön a nőknek.
Nézd, aki a pénzéhes r i b a n c okat tartja nőnek, és sikerül egzisztenciát kialakítania 35 felett, az lehet sikeres csajozás terén. Normális, érzelmi kapcsolat kialakításában kevésbé, mert addigra megkeseredett nőgyűlölő lesz, aki csak eszköznek tekinti a nőket, az ilyenek hangoztatják a "minden nő egy k..." és hasonló bölcsességeket. Holott egyszerűen arról van szó, hogy bármilyen életkorban képtelenek voltak normális kapcsolatot kialakítani.
Ami a nők elértéktelenedését illeti: Nő vagyok, 25 éves koromig voltam szűz. Persze, válogatós is voltam, de nem is igazán kellettem senkinek, egy-két srácnak bejöttem, de ennyi. Nem álltak nálam tömött sorokban a pasik, a netes társkeresés akkoriban kezdődött, még kép nélkül írogattunk egymásra, mert ritka volt a fényképezős telefon. Vagy nem is volt. Szóval 25 évesen a volt férjem volt az első férfi az életemben. 12 év után váltunk el és azt hittem, ezek után már végleg senkinek sem fogok kelleni gyerekkel, ennyi idősen.
Tévedtem. Nem alakítottam ki kapcsolatot, mert most már ragaszkodom a függetlenségemhez, és meglepetésemre olyan férfit nehezebb találni aki csak együttjárásban benne lenne, komoly kapcsolatot akarnak nálam 5-7 évvel fiatalabb férfiak. Pedig azóta még szedtem is fel egy kis túlsúlyt. Csak szexre persze bármikor találnék, de az nem az én műfajom, nekem kell a bizalom. Szóval döbbenten látom, hogy így sem maradtam le semmiről.
Azert, mert van nehany ferfi, akinel igy mukodik es a tobbiek elhiszik, hogy majd veluk is igy lesz. Ez a forgatokonyv ket esetben mukodik:
1. Fejleszti magat kulsoleg es belsoleg, van merheto valtozas, nem csak ugy elsuhannak az evek. Ezt a munkat viszont kevesen vegzik el, az ido csak telik, de nem halad. Ha megnezel nehany hollywoodi szivtiprot hogy neztek ki a karrierjuk kezdeten akkor elborzadsz. :D Mindenbol a leheto legelonytelenebbet valasztottak, vagy lottyedtek voltak vagy cingarak, gubancos volt a fogsoruk, hulye hajakat hordtak. De ok se voltak rossz alapanyagok, csak borzalmas donteseket hoztak a kulsejukkel kapcsolatban.
2. Korabban is bejott a noknek, csak onbizalomhianyos volt es nem vette ezt eszre. Az en baratom ez a tipus. Sokat meselt arrol, hogy kamaszkent es a huszas eveiben nem vette eszre a nok kozeledeset, flortoleset, mert nem hitte el, hogy o tenyleg vonzo. Utolag latja be rengeteg esemenyrol, hogy ot bizony megprobaltak folszedni. Nem csak a noknek vannak testkepzavarai es hibas enkepuk, o kb. 35 evesen hitte el magarol, hogy jo pasi, pedig korabban is az volt.
A kulonbseg a ket esett kozott tehat az, hogy az egyiknel tenyleg kesobb kezdodik az igazi jo pasisag, a masik meg csak keson hiszi el magarol.
Félreértelmezés miatt.
Van ilyen jelenség, de teljesen mást jelent, mint a boros és a tejes baromságok, hogy a korral a férfi fel- és a nő leértékelődik. Ez nem igaz. Amikor ilyet látsz vagy statisztikát nézel nézd meg, hogy kikre érvényes.
Előfordul és nem is ritka, hogy egy férfi vonzóbb és sikeresebb lesz 25-30 évesen, de ahogy #16 írta:
- fiatalon sem voltak pancserek, voltak lehetőségeik, érdeklődők, de kiforrottabban, magabiztosabban, az életben elért eredményekkel most még több lehetőségük és érdeklődők vannak. Lényeges, hogy 20on évesen sem volt sikertelen pancser, voltak érdeklődők.
- 30 éves korára forrott, fejlődött férfivá, teremtett egzisztenciát, "megemberesedett", esetenként komoly munkát fektetett be az évek alatt, hogy belsőleg és külsőleg fejlődjön. Itt nem az évek, hanem az évek alatt magába fektetett munka eredménye a lényeg.
Korábban is voltak vagy lehettek volna sikereik
A realitás viszont:
- akik 20on évesen sikertelenek voltak, azok SEMMIT sem dolgoznak magukon és 30ason is szüleivel élő, jellegtelen, előnytelen megjelenésű és viselkedésű lúzerek maradnak. Sőt, mvel nem foglalkoznak magukkal ők még ROMLANAK is a korral, még kevesebb lehetőségük van 30 évesen, mint a 20as éveikben.
- sokan elhagyják magukat 30 felett, de közülük sok már házasságban vagy kapcsolatban él.
A nők korral járó elértéktelenődésére ugyanez igaz.
- aki foglalkozik magával, felépítette az életét, ugyanúgy vonzó marad 30 évesen is + még kiteljesedett a nőiességében és komoly kapcsolatra társnak efy közös életben, közös célokkal ő lesz a vonzóbb lehetőség.
- nők között is akad, aki elhagyja magát vagy elcsheszi az életét, nekik szűkülnek a lehetőségeik.
Férfi és nő esetében is attól függ, hogy MIT TETTEK, hova jutottak az alatt a 10 év alatt.
És van még egy szűk réteg. 40 éves cégtulajdonos, jogász, fogász és a 20 éves lány, akik gyakorlatilag valamilyen megállapodást kötnek egymás között.
De ennek semmi köze egy egészséges, teljes kapcsolathoz. És még messzebb van attól, mint amit itt néhány szüleivel élő, pocakos, igénytelen gondol, hogy majd nettó 200ból sorra qrja a 20 éves egyetemista lányokat.
Ezeknek a kreténeknek SOHA nem lesz kapcsolatuk se koly se szex és ez így is van nagyon jól.
Akinek azt jelenti a nő, hogy "40 körül sorra qrták a nőket" az teljesen ALKALMATLAN bármilyen kapcsolatra nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!