Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szimpatikus egy sokkal idősebb nő, ez gáz?
Nem tudom hány éves, de olyan 40 biztos, lehet egy tizessel is több mint én, én most vagyok 26.
Igazából több mindenkivel beszélgetek facen, változó korosztály (16 a legfiatalabb), viszont ezek nagyrésze ilyen semmilyen társalgás, hogy közben olvasok neten, ezt azt csinálok.
Ezzel a nővel viszont élmény beszélgetni, akár hosszú időn át is, viszont még sem érzem a levegőben hogy erőltetett lenne amit oly sokszor igen.
Nagyon durva, de én inkább találkoznék vele mint bármelyik korombéli csajjal.
Nem, nem gáz. Ezt Tőled idősebb nőként mondom.
Egyelőre beszélgetésről, ismerkedésről írsz, ebben nincs semmi. Beszélgetsz, ismerkedsz, aztán majd meglátod,hogy ebből lehet-e több, szeretnél-e többet, illetve megállsz ott,hogy kellemes heteket/hónapokat töltötök együtt szex nélkül.
Arra viszont ügyelj,hogy ne éld bele többe magad mint amiről ez az ismerkedés szól. Lehet,hogy a másik fél nem gondol bele annyit amibe Te beleéled magad.
A mi korosztalyunk 25-26 evnel fiatalabbakat tart szeretonek. Ugyh csak hajra. Talalkozzatok.
N/36
Nekem is volt kalandom egy 10 évvel fiatalabb sráccal...
Jó is az :)
Tartjuk a kapcsolatot, rengeteget beszélgetünk, ha nem lenne a nagy korkülönbség, lehetne kapcsolat. De az életben már egészen máshol tartunk, így reálisan láttuk a kettőnk dolgát mindig.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!