Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden klappolna egy lánnyal, nagyon szimpatikus lenne a személyisége, éleszemlélete, szépnek tartanátok tehát külsőre is bejönne, csak azért mert idősebb nálatok, elutasítanátok?
Adott esetben +5 év.
Szóval csak azért, mert esetleg furán néznének az emberek, vagy a családnak nem tetszene.
Senki nem nézne furán. Életem szerelme 14 évvel idősebb nálam. (bár nem lehet az enyém)
Volt párom is, 6 évvel idősebb volt nálam. Ez nem számít semmit felnőtt emberek közt!
24/F
Az emberek csak elsőre néznek furán, aztán megszokják. Köztünk ennél több van a párommal, az én javamra (és én vagyok a nő).
A környezetemben is van sok hasonló felállású párkapcsolat, elsőre nekem is kikerekedett a szemem, mikor megtudtam, hogy pl. X-nek nála 14 évvel fiatalabb a barátja... de csak elsőre. Másodikra már nem fura.
A család nehezebb dió, de csak akkor, ha egyébként is hajlamosak belemászni az életedbe. Akkor pedig nem csak a korkülönbséget nehezményezik, hanem bármi másban is tudnának hibát találni, úgyhogy ezzel igazán nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!