Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyesmi alfák tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyesmi alfák tényleg minden csajnak bejönnek? Lányok, tudnátok ellenállni ezeknek a pasiknak?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jan. 26. 21:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Ezek nem alfák, hanem kis pózer kölykök.
2019. jan. 26. 22:47
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

Az "alfák" sem jönnek be minden nőnek. Viszont sosem vesztegetik olyan nőre az idejüket akin látják, hogy nem kölcsönös a szimpátia.

A 2 úriemberről nem tudok nyilatkozni mivel nem ismerem őket:)

2019. jan. 26. 23:22
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

#12 vagyok.

+mert a nők jönnek be nekem:D

2019. jan. 26. 23:24
 14/26 anonim ***** válasza:
83%

Ezeknél én nagyobb alfa vagyok, ne viccelj már, az ilyeneket megeszem reggelire.

Még hogy ellenállni, lol. Ezek nem kihívás. Ha Jason Momoa jönne csábítani, na akkor kezdj el ijedezni. Egyébként meg ezek bolhafingok. Bár bizonyára vannak lányok, akiknek az ilyenek bejönnek, és akiknek alfának számítanak.

15/26 anonim ***** válasza:
XDDDDDDD
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
A cigánygyerekek, vagy a makimajom ezek közül az alfa hím?
2019. jan. 27. 00:31
 17/26 anonim ***** válasza:

Ok nem alfak.

Rosszul neznek ki. Nincsenek kisportolva es az arcuk is ronda. Nekem se jonnek be.

2019. jan. 27. 02:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Alfâk?Ők?Simán ellenállok!Észre se venném egyik srácot sem.
2019. jan. 27. 07:38
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Reakcióm: jézus fhasza

Ezek csak a hasonlóan felszínes, műcicis, műszájú, műszempillás, műkörmös pcsáknak jönnek be, akik buták, mint a föld. Bár ti szeretitek őket, mert hamar szétrakják a lábukat.

U.i.: Jason Momoa-ra +1 szavazat! 😍

2019. jan. 27. 09:09
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Nemhogy ellenálni tudnék, de még futni is előlük! Ne viccelj már. A normális nőknek nem ez a felszínesség kell. Mondom normális, és nem a VV cuncikról beszélek. Bár ha valaki olyan csajt akar, akkor bizony illik ilyen lime zöld majomnak kinézni. :D

Momoa +1!

2019. jan. 27. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!