Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi alfák tényleg minden csajnak bejönnek? Lányok, tudnátok ellenállni ezeknek a pasiknak?
2019. jan. 26. 21:55
1/26 anonim válasza:
Hát szerintem nem mindenkinek! Legalabbis nekem egyik sem jön be!
2/26 anonim válasza:
Ők tényleg alfa kategória?😂😂
Igen, simán.
4/26 anonim válasza:
Jajj,remélem ez a kérdés csak provokáció. Nem jönnek be ezek a srácok,konkrétan a sírás kerülgetne,ha velük kellene bármiféle kapcsolatot kialakítanom.
5/26 Noblesse Oblige válasza:
Szerintem nincs olyan férfi a világon aki minden nőnek tetszenne.
Ezek a férfiak pedig igen megosztóak. Főleg, hogy semmi "alfás" kisugárzásuk sincs.
7/26 anonim válasza:
Hold your tits, ladies....
..szet ne szedjuk a kisfiukat :D
Na, viccet felreteve, szemely szerint a nagydarab, szakallas, morozus ffiakra (Ryan Hurst-szeruekre)mondanam azt, hogy "eez igen."
Szoval, a ket sracnakminden megeroltetes nelkul ellen tudnek allni.
8/26 anonim válasza:
Mint férfi jól néznek ki szerintem szóval a külsejükkel egyáltalán nincs baj
Inkább a viselkedés a gond ahogy bánnak a nőkkel az undorito és kiábrándító
Mondjuk engem annyira nem érint ez mert a nőket szeretem
9/26 anonim válasza:
Hát nekem egyik sem jön be (de valszeg én sem nekik :D).
10/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyik sem. Bénán néznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!