Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alkohol lenne a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé selejtes vagyok: ronda az arcom és csendes vagyok. Emiatt hiába próbálkoztam ismerkedni, minden lány csak visszautasított. Emiatt gyakran szokott rossz kedvem lenni. Eddig nem nagyon ittam alkoholos italokat, de most nyáron rávett pár barátom arra, hogy menjek velük inni párszor. Akkor mindig jobban éreztem magam, elfelejtettem egy időre azt, hogy milyen sz*r vagyok. Szeptember óta viszont nem találkoztam velük, mert egy meszebbi városba járok egyetemre. Azóta talán 2szer vagy 3szor voltam inni összesen, a koliban lévő barátaimmal. Akkor is olyan jó volt elfelejteni a gondjaimat.

20F

2019. jan. 26. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak ideiglenes megoldásra jó! Igyál minden nap pár hónapig , aztán kezdj el dolgozni magadon. (Belső - külső ) Ha nem tudod megugrani a lécet ami kell egy csajoknak akkor jobb is ha egyedül maradsz.
2019. jan. 27. 08:59
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Az alkohol NEM megoldás!
2019. jan. 28. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Igen, az alkohol megoldás, csak rossz megoldás. Ha egyedül nem tudod összeszedni magad, menj el pszichológushoz, segíteni fog. Nem vicc, nem szégyen.
2019. jan. 28. 09:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne alkoholizálj! Jó, nem azonnal, de idővel komoly bajokat tud okozni az alkohol. Az egyik legveszélyesebb a hasnyálmirigy gyulladás. A túlzott alkohol fogyasztástól begyulladhat, és ez nem MŰTHETŐ.. A világon tán ha egy olyan ember volt, aki megúszta épp bőrrel. Mindenki más belehal. Vannak túlélési ráták, de alap törvény ott is, hogy egy évig éli túl az ember.
2019. jan. 28. 10:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: exsógornőm apja ebbe halt bele!
2019. jan. 28. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Alkohol se rossz, de egyéb szerekkel kombinálva méghatásosabb lesz a bódulatod. :) Ez a te utad, sok sikert hozzá. :)
2019. jan. 28. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerinted miért van annyi alkoholista férfi? Azért, mert kitaszította őket a társadalom, nem kellettek egy nőnek sem, emiatt lettek alkoholisták.
2019. márc. 7. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!