Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan legyek boldog barátnő nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon vágynék barátnőre akivel szeretjetjük egymást, és akinek fontos lennél.

Nagyon rossz hogy eddig sosem volt párom.

Ha lenne egy barátnőm akkor azért is jó lenne mert lenne akivel közös programot csinálhatnék, mert sokszor szeretnék menni valahova de nincs kivel :(

Már egyre szomorúbb vagyok emiatt. Mert már 22 éves vagyok és azért ennyi idősen már kicsit elkésve érzem magam.

Amelyikőtök nem társasági ember az hol szokott ismerkedni?

El vagyok késve szerintetek is?

Üdv.

2019. jan. 25. 20:22
 1/9 Karena26 ***** válasza:
43%

Azért nincs barátnőd, mert eleve rossz a motivációd, és ezt a nők megérzik és menekülnek. (Jogosan!)

Csak azért akarsz kapcsolatot, hogy neked jó legyen. Hogy te ne unatkozz, neked legyen partnered, stb...

Bérelj konzumhölgyet. A jelenlegi igényedhez pont megfelelne egy olyan "kapcsolat".

2019. jan. 25. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem azért szeretnék barátnőt, hogy ne unatkozzak, hanem amiatt hogy legyen akit szerethetek, meg ő is engem.

Az meg szerintem normális dolog hogy vannak közös programjaink.

2019. jan. 25. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már válaszolsz a saját kérdésedhez, akkor ne felejts el visszaváltani abba a fiókba, amiből kiírtad a kérdést!
2019. jan. 25. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:

22 évesen nekem sem volt senkim, mégsem írtam úgy, mintha 80 évesen állnék a halál torkában.

Ezt nem bántásból írom.

2019. jan. 25. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

22 évesen nekem sem volt senkim, mégsem írtam úgy, mintha 80 évesen állnék a halál torkában.

necsináld az agyad,neked pont 22 évesen lehet nem volt senkid,de a kérdezőnek soha,nem csak 80 évesen álhatsz a halál torkában

2019. jan. 25. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért rossz kérdezőnek,mert azt látja maga körül,hogy a legtöbb vele egy korùnak van valakije.Tök mindegy hány éves a magány sose jó.

Nem vagy elkésve semmivel,egyáltalán.Szerintem szánd rá magad,hogy egyedül is eljárj,nem ùgy értem bulizni.Vagy ha van olyan,ami érdekel akkor oda rendszeresen. Csak még szomorùbb leszel,ha nem is mozdulsz ki.

2019. jan. 25. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy elkésve.

Viszont az ilyesmire nem várni kell, hanem tenni érte. Mit szoktál tenni ez ügyben siránkozáson kívül? Ha nem ismerkedsz legalább, akkor egyáltalán nem csoda, hogy nincs senkid.

Nem mondom, hogy garantáltan lesz barátnője annak, aki próbálkozik, de az biztos, hogy nagyobb az esélye, mintha meg sem próbálná. Aki nem próbálkozik, annak meg nincs miért siránkoznia. Legalábbis ez úgy hangzik, mintha arra várna, hogy bepottyanjon egy barátnő a szobája ablakán.

Általában jobban szoktam sajnálni az embert, akkor ha ismerkedik és visszautasítják. Azért nem tudom sajnálni, mert nem jött össze a fantom kapcsolata a négy fal közé zárva a szobájában kuksolva. Valahogy megtudom érteni miért nem, és nem vagyok rajta meglepődve!

2019. jan. 25. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
"necsináld az agyad,neked pont 22 évesen lehet nem volt senkid,de a kérdezőnek soha,nem csak 80 évesen álhatsz a halál torkában" Gyorsan regeltél, hogy ezt leírhasd kérdező? Egyáltalán nem volt senkim 23 éves koromig, de jó hogy ismersz lol...
2019. jan. 25. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha pàrra vàgysz akkor esetleg tenni kellene érte. Attól nem lesz baràtnőd, hogy rinyàlsz amiért nincs.

Én mindig neten ismerkedtem és onnan volt pàr kapcsolatom. A férjemet pl netes tàrskeresőn ismertem meg. Egyikünk sem igazàn tàrsasàgi ember, nem vagyunk nagyon eljàrkàlós típusúak, de együtt azért màs:) és szoktunk menni ide- oda ha van kedvünk. 21. szülinapja előtt kicsivel jöttünk össze. Neki én vagyok az első.

2019. jan. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!