Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hol ebben a logika?
Figyelt kérdés
Egy fiúbarátom, akit nagyon kedvelek, múltkor megjegyezte, kissé feszélyezte a helyzet, hogy egy alkalommal olyan közel ültem hozzá, konkrétan az, hogy (igaz, kabátban), kb hozzápréseltem a mellem. Csak nem akart szólni, hogy menjek arrébb, mert kellemetlen lett volna.
Viszont gyakran megölel, mindig ő kezdeményezi, és többnyire hosszabban.
Most akkor ez nem ugyanaz?
2019. jan. 23. 22:05
1/6 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint a fenti helyzet azért volt kicsit kellemetlen neki, mert vonzódik hozzám, és nem azért, mert csúnyának tart, és menjek a közeléből (csak az érthetőség kedvéért).
De akkor ugyanezen okból az ölelés nem "kellemetlen"?
2019. jan. 23. 22:06
2/6 anonim válasza:
Gondolom azért nem ugyan az mert az ölelés ő kezdeményezi , irányítja úgy ahogy neki jó. Mivel hozza préselted magad amit nem ő irányított váratlanul érte és izgalomba jött . Ezert volt neki kellemetlen .Szerintem ez lehet
3/6 anonim válasza:
A logikus az lenne, ha nagy ívben elkerülne téged.
4/6 A kérdező kommentje:
Miért kéne elkerülnie?
2019. jan. 23. 22:41
5/6 anonim válasza:
Neki nem ugyanaz, az a lényeg, de egyébként nekem sem. Az ölelés szeretetet fejez ki, a hosszú is. Nekem olyan a társaságom, hogy férfiak egymást közt is gyakran elég hosszan átöleljük egymást. A melled érzete viszont felizgatta. Ez most valószínű nem bántás akart lenni, feléd, csak kérés, hogy ha lehet figyelj oda. Az se baj, ha nem találsz benne logikát, nyilván azért kerültetek ebbe a helyzetbe, hogy ő szól.
6/6 anonim válasza:
Ha a pasi nem irányit birtokol a nő meg csak teszi amit a pasi előir,akkor jön a durci.. Ezért ők pasik nem férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!