Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfi hogyan tetszen a nőknek?
Csúnya, vézna, tipikus matekos nyomi férfi mit tegyen? Hogyan jöjjön be a nőknek? Nem akarom így leélni az egész életem, de ahogy én kinézek, az egy Gollam.
20F
Gyúrj normálisan, meg tömd magad fehérjével. Csak meglesznek mind a kiló, mind az erő. Még akkor is, ha másnak könnyebben megy mint neked. Akár hagyj ki egy évet is ha tudsz, tök mindegy hány évesen végzel, ahhoz képest hogy potenciálisan a 20-as éveidtől sokkal jobban nézel ki.
Másik, hogy az interneten ismerkedsz, és hamarabb elcsábítod őket mint hogy meglátnának.
Harmadik hogy lejjebb adsz a nők terén.
Vagy megoldás lehet ha feladod a francba őket ha fizikailag és érzelmileg képes vagy rá. Valami mással töltöd ki az életed és az időd. Ha valamiért nem jut nő (akár tényleg olyan ronda vagy, akár csak kishitű, a lényeg u.a.), akkor szenteld az életed valami másnak.
Mindenki másmilyen lapokat kap kezdéskor, abból kell a legjobban játszani amid van, jobbat úgy se tehetsz.
"Gyúrásban nekem csak a szteroid segíthet. Reménytelenül és eredménytelenül edzek, mint egy tipikus nyomorék matekos szar."
És helyesen edzel és az étkezésed is megfelelő? Mert ha igen, akkor kizárt dolog, hogy ne izmosodnál. Én még úgy is, hogy nem tartom be szigorúan a diétát, 15 kilóval vagyok nehezebb, mint 24 évesen, és nem azért, mert elhíztam volna. Szerintem lendülj túl az önsajnálaton, nézz utána edzésterveknek és a megfelelő táplálkozásnak, a külsődön meg rendes öltözködéssel, stílussal, ápolt kinézettel tudsz pozitívan változtatni. A csúnyaság egyébként is relatív.
És igen: legyenek céljaid, ambíciód, mert ez férfias dolog és a nők szeretik, ha meg ennek következtében sikeres is leszel (nemcsak anyagi értelemben), azt még inkább. A jó humorérzék úgyszintén előny. Tök mindegy, hogy nézel ki, ha egyszer látják rajtad, hogy nem egy nyámnyila, nyavalygó alak vagy, máris sokkal vonzóbb leszel.
"Én ugyanazzal az edzésmóddal, ennyi év alatt maradtam kis 60 kilós sz'rházi senki."
Talan mert nem ugyanolyan az emberek teste... Mindenkinek mas dieta valik be, ugyanaz a korpasodas elleni sampon valakinek mukodik, valakinek csak hullik tole a haja. Keresd a hozzad hasonlo emberek edzesmodszereit.
Ja es tanulj meg oltozkodni. Nagyon jo magyar nyelvu csatornak vannak a ferfi stilusrol. Keves penzbol is meg tudod oldani, hogy ne nezz ki matekos nyominak. (Nem is nyomik.)
"Gyúrj normálisan, meg tömd magad fehérjével. Csak meglesznek mind a kiló, mind az erő."
Alacsony férfi nem kell a nőknek akkor sem, ha gyúr, legfeljebb még amiatt is kiröhögik.
"Másik, hogy az interneten ismerkedsz, és hamarabb elcsábítod őket mint hogy meglátnának."
Interneten csak és kizárólag a tökéletes külsejű férfiaknak írnak vissza a nők. Ott még az is nehezebben ismerkedik, akinek élőben jobban megy.
"Harmadik hogy lejjebb adsz a nők terén."
A legcsúnyább nőknek sem kell csúnya férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!