Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfi hogyan tetszen a nőknek?
Csúnya, vézna, tipikus matekos nyomi férfi mit tegyen? Hogyan jöjjön be a nőknek? Nem akarom így leélni az egész életem, de ahogy én kinézek, az egy Gollam.
20F
Nálunk az osztályba van egy veznabb ,nem helyes ,nem izmos fiú és vicces és aranyos még okos is nagyon bírom és mindenki imádja . De az is igaz ,hogy nem járnék vele ,ahogy a lányok többsége se ,max valami nagyon vékony alacsonyabb elvárásokkal rendelkező lány .
Szóval nem feltétlen néznének le téged se .
És ha már egyszer tudod ,hogy az a gond ,hogy vézna vagy akkor kezdj el zabálni és hizz meg abból jobban lehet izmot formálni (ha edzel)
.
Sok sikert ,szerintem egy próbát megér .
Az hogy matekos/okos vagy ,az csak jó tuud lenni .
Gondolj bele ,mi lenne ha vézna lennél és segg hülye 😅.
Legalább te osszetudsz rakni egy értelmes mondatot és tudod mennyi 1+1 (na jó ez lehet nem a legjobb példa ,de azért remélem érted ).
Kor:16
Nem: Lány
"nem járnék vele ,ahogy a lányok többsége se"
ennyit érnek a vézna, csúnya emberek
Genetikai selejtnek születtem, és úgy is fogok meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!