Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfi hogyan tetszen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfi hogyan tetszen a nőknek?

Figyelt kérdés

Csúnya, vézna, tipikus matekos nyomi férfi mit tegyen? Hogyan jöjjön be a nőknek? Nem akarom így leélni az egész életem, de ahogy én kinézek, az egy Gollam.

20F

2019. jan. 21. 23:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%
Haver. Még egy kísérlet, azután kifogytam. Magam sem vagyok 120 kiló, mindíg vékony alkatú voltam. De ha bármit mondok a műszakomnak, akkor egy emberként mögém állnak. Határozottság brother. Valamint én se voltam soha Casanova, de ha tudod mit vagy kit akarsz, nem fogsz mindíg pofára esni. Hidd el.
2019. jan. 22. 00:24
 12/32 A kérdező kommentje:
De te nem egy tipikus matekos nyomorék vagy
2019. jan. 22. 00:26
 13/32 A kérdező kommentje:
Plusz NEM BÍROM nézni, hogy azoknak a barátaimnak is, akik SEMMIT nem edzenek jóval nagyobb meg erősebb a karjuk mint nekem, aki évek óta eddz
2019. jan. 22. 00:28
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
20 éves vagy bro! Kapd össze magad vagy csúnya vége lesz. Amúgy nem tudhatod, hogy hogy is nézek ki. Egy darabig engem is zavart, hogy vékony testalkatú vagyok, de idővel elengedtem a témát, mert rájöttem, hogy szart se számít.
2019. jan. 22. 00:34
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk az osztályba van egy veznabb ,nem helyes ,nem izmos fiú és vicces és aranyos még okos is nagyon bírom és mindenki imádja . De az is igaz ,hogy nem járnék vele ,ahogy a lányok többsége se ,max valami nagyon vékony alacsonyabb elvárásokkal rendelkező lány .

Szóval nem feltétlen néznének le téged se .

És ha már egyszer tudod ,hogy az a gond ,hogy vézna vagy akkor kezdj el zabálni és hizz meg abból jobban lehet izmot formálni (ha edzel)

.

Sok sikert ,szerintem egy próbát megér .

Az hogy matekos/okos vagy ,az csak jó tuud lenni .

Gondolj bele ,mi lenne ha vézna lennél és segg hülye 😅.

Legalább te osszetudsz rakni egy értelmes mondatot és tudod mennyi 1+1 (na jó ez lehet nem a legjobb példa ,de azért remélem érted ).

Kor:16

Nem: Lány

2019. jan. 22. 00:34
 16/32 A kérdező kommentje:

"nem járnék vele ,ahogy a lányok többsége se"

ennyit érnek a vézna, csúnya emberek

Genetikai selejtnek születtem, és úgy is fogok meghalni.

2019. jan. 22. 00:37
 17/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha így állsz hozzá ,akkor biztos lehetsz benne 🙄🙄🙄
2019. jan. 22. 01:55
 18/32 anonim ***** válasza:
54%
Lacika, te minden nap kiírod ezt?
2019. jan. 22. 04:13
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy, menj el papnak aztán ott hisztizz. Kifogások vannak bőven, azt látom, csak tenni ne kelljen.
2019. jan. 22. 07:42
 20/32 anonim ***** válasza:
8%
A csúnya külsőt pénzzel lehet kompenzálni, mással nem. Ha kifejezetten csúnya vagy, nem csak átlagos, akkor milliókat kell keresned havonta.
2019. jan. 22. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!