Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek több esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több esélyem lenne hogyha tinder és Badoo helyett inkább élőben mennék oda a lányokhoz?

Figyelt kérdés
Azért gondoltam erre mert az interneten sosem válaszolnak bármit is írok nekik szóval ha mást nem is de legalább valamilyen választ kapnék a próbálkozásomra, meg talán még annyi előnye lenne ennek hogy így legalább 100% hogy egy valós létező személlyel beszélek nem úgy mint a neten.

2019. jan. 21. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Csak ha jó a verbális kommunikációd és el tudod magad adni.
2019. jan. 21. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Élőben se jobb, halott az egész. :)

Hagyd a pitsába a sok beképzelt, önelégült, hülye, magyar k..vát.:D

2019. jan. 21. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami. Teljesen észszerű, csak azok a fránya gátlások, meg szorongások ne lennének, én is azt csinálnám...
2019. jan. 21. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, hogy sajnálom a normális férfiakat, akik komoly kapcsolat reményébe társkeresőznek, ismerkednek, mert tudom, hogy mennyi h*lye p*csa van. Tudom, hogy ezt fordítva is lehetne mondani, csak más szóval. De itt most nem erről van szó.

Hm... kedves Kérdező! Ebben tanácsot adni nem könnyű. Én mondjuk a párom (most már férjem) társkeresőn találtam meg. Szerencsére mindketten komoly szándékkal, komoly kapcsolat kialakításának reményében regisztráltunk fel. Szóval, létezik ilyen pozitív dolog is. A lényeg, hogy ne akard görcsösen. Éld az életed, de persze tegyél érte valamilyen szinten, hogy megtaláld a Neked valót, ismerkedj!

Sok szerencsét!

28/N

2019. jan. 21. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Ha válaszolnak nektek, akkor meg az a baj. Mert nem azok a kaliberű nők írnak vissza, akiket vártok. Hidd el, fent vagyok egy ideje Badoo-n, úgyhogy tapasztalatból beszélek. Az a mennyiségű férfihiszti, amit ott levágnak... Jaj, ez az app tele van ronda nővel, jaj, nekem egy szép nő se ír vissza sose, jaj, a múltkor írt szép nő, de kiderült, hogy fizetős, jaj, nekem csak idősebb nők írnak stb stb.
2019. jan. 21. 22:18
 6/12 Mickbro ***** válasza:
59%

Felejtsd el!

Ha csak nem vagy Pumped Gabó!

2019. jan. 21. 22:20
 7/12 anonim válasza:

Megjegyzem szerintem személyesen tobb szerencsevel jar az ember

En is igy ismerkedek inkabb

Egyik barátbaratnom javaslatára toltottem le ezeket a tinder még csak csak jo lenne de egyszer nem jartam sikerrel hiaba matcheltunk

Eddig kb 15 lannyal prkbalkoztam netem ebbol 1 volt akivel ma is tartom a kapcsolatot

Ezzel szembe elobe 15bol 8az akivel utana is beszelunk es max 4 talan t akivel komolyabb is lehet a dolog

A badoo nem minositem tinder kopi es mindenert penzt ker.... plusz a lanyok se szepek legalabb is tinderen tobb szep van

Végezetul meglatod tetszik menj oda beszelj vele hagyd a netes szarokat nem lehet mkndent ott intezni

2019. jan. 21. 22:27
 8/12 anonim válasza:
Ja 7es vagyok 17/F lemaradt
2019. jan. 21. 22:28
 9/12 Rockarc ***** válasza:

Szerinted eloben mit mondanak arra, mint amiket megirtal nekik? Az osszes menekuloosztont bekapcsolod naluk. Ha a sikert kialakitott parkapcsolatban merjuk, akkor valszeg ugyanaz lesz az eredmenye.

42F

2019. jan. 22. 00:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamivel több. Társkeresőkön teljesen tökéletesen kell kinézni ahhoz, hogy valaha egy lánytól választ kapj. Élőben ha átlagosnál valamivel jobb külsővel rendelkezel, talán 10-ből vagy 20-ból 1 lány szóba fog veled állni.
2019. jan. 22. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!