Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek több esélyem lenne hogyha tinder és Badoo helyett inkább élőben mennék oda a lányokhoz?
Élőben se jobb, halott az egész. :)
Hagyd a pitsába a sok beképzelt, önelégült, hülye, magyar k..vát.:D
Nőként írom, hogy sajnálom a normális férfiakat, akik komoly kapcsolat reményébe társkeresőznek, ismerkednek, mert tudom, hogy mennyi h*lye p*csa van. Tudom, hogy ezt fordítva is lehetne mondani, csak más szóval. De itt most nem erről van szó.
Hm... kedves Kérdező! Ebben tanácsot adni nem könnyű. Én mondjuk a párom (most már férjem) társkeresőn találtam meg. Szerencsére mindketten komoly szándékkal, komoly kapcsolat kialakításának reményében regisztráltunk fel. Szóval, létezik ilyen pozitív dolog is. A lényeg, hogy ne akard görcsösen. Éld az életed, de persze tegyél érte valamilyen szinten, hogy megtaláld a Neked valót, ismerkedj!
Sok szerencsét!
28/N
Felejtsd el!
Ha csak nem vagy Pumped Gabó!
Megjegyzem szerintem személyesen tobb szerencsevel jar az ember
En is igy ismerkedek inkabb
Egyik barátbaratnom javaslatára toltottem le ezeket a tinder még csak csak jo lenne de egyszer nem jartam sikerrel hiaba matcheltunk
Eddig kb 15 lannyal prkbalkoztam netem ebbol 1 volt akivel ma is tartom a kapcsolatot
Ezzel szembe elobe 15bol 8az akivel utana is beszelunk es max 4 talan t akivel komolyabb is lehet a dolog
A badoo nem minositem tinder kopi es mindenert penzt ker.... plusz a lanyok se szepek legalabb is tinderen tobb szep van
Végezetul meglatod tetszik menj oda beszelj vele hagyd a netes szarokat nem lehet mkndent ott intezni
Szerinted eloben mit mondanak arra, mint amiket megirtal nekik? Az osszes menekuloosztont bekapcsolod naluk. Ha a sikert kialakitott parkapcsolatban merjuk, akkor valszeg ugyanaz lesz az eredmenye.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!