Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam el azokat a férfiakat akik tudom, hogy csak azért közelednek mert sportolok, feszes a testem?
Amikor tudom azt, hogy gyúrós jóska csak azt látja bennem, hogy jól nézek ki, viszont én az olyanoktól nem akarok semmit, de bunkó se akarok lenni azt hogy rázzam le úgy, hogy ne legyen sértődés?
19L
Amiket#3 írt kerüld el,annál nincs nagyobb bunkóság.
Mondd meg, hogy sajnos nem vagy esetem, nem érzek kémiát, stb, tisztán utasítds vissza.
Nőként tanácsolom, hogy esetleg pár randira menj el és ne ítélj el azonnal mindenkit.
Semmi bunkóság nincs abban, ha közlöd, hogy nem akarsz semmit az illetőtől.
Senkit sem küldök el az anyjába, nem mondok semmi sértőt, de egy puszta “nem” válasz miért lenne bunkóság? Ki szerint az? A kanos fickók szerint, akik csak a testedért nyomulnak rád?
Senkit sem kell azonnal elítélni pusztán azért, mert ő is gyúrni jár. Ilyen szempontból nem tudom, hogy mi alapján szelektálsz, netán kinézetre vagy viselkedés?
Ha tényleg olyan az első benyomást kelt a férfi, olyan stílusban ismerkedik veled (mint pl. “szia cica, jó a hátsód”, vagy bármilyen szexuális utalások), akkor megtudom érteni a visszautasítást.
Honnan tudod hogy mind azt akarja, talán mondtak?
Amúgy mindenkinek az első gondolata a külso, ebből ítélnek meg, ha v mi megfog engem egy nőben akkor kezdeményezek nála.
Ha meglátok egy szép kis popsit szép arccal , mert ne lehetne az enyem, ha neki is tetszem.
További jó gyurast!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!