Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy nőnél a kor, ha feszes és nem látszik rajta?
Karbantartja a testét, bőrét, haját, tudja hogyan nézzen ki előnyösen.
Ilyenkor ha kiderül a kora, ami jóval több mint amennyi látszik rajta, mennyire befolyásol titeket, fiúk?
En imadom a noi szepseget, s sajnos ez majdnem egyenlo a fiatal lanyokkal.
Most csak egy csajom van, o 21 eves, de par napja voltam randin egy 47 novel. S az a no mind szemelyisegben mind kulsoben sok huszon evesen. De ez fajta kisugarzas ritka, mint a feher hollo.
Kering a facebookon egy poszt, ahol a regi playboy nyuszikat fenykepeztek le “oregen” (akkor es most)
S le a kalappal, nyilvan van retus a kepeken, de akkor is egy szep erett no koszont vissza, nem a bottal se kategoria pedig voltak vagy 60 evesek.
Fiúkat kérdezel. Én nő vagyok, pontosan olyan, mint akit leírtál.Ennek ellenére pontosan tisztában vagyok a korommal és nem szeretnék fiatalabbnak látszani.
Számít a kor, még ha a pasik esetleg azt írják,hogy nem.
Simán megnézek jóval fiatalabb pasikat is,el tudok beszélgetni bárkivel, de az a nő, aki nem kizárólag szexkapcsolatot akar,többre vágyik attól,hogy a pasi a külseje alapján kötődjön hozzá.
Egy nő a kisugárzásától nő.
Az érettsége izgalmasabbá teszi.
6-os, smink nélkül értettem azt, hogy fiatalos.
A hajat, a bőrt és a testalkatot nem tudja lemosni magáról este lefekvés előtt.
# 7
Lemoshassa savfürdővel:DDDD
Komolyabban, valamelyest számít, mert láttam 55 évest 40-nek kinézni s ez egy kicsit már elgondolkodtató ugye hosszútávon 30-40-es pasinak.
4-5 év, de még 8-10 sem számít ilyen szempontból. De azért ne legyenek illúzióink, egy 35-40 éves nő NEM fog kinézni 20-nak, neki egy érettebb szépséget kell mutatnia nem azt, ami a húszas évek elején kvázi adottság. Lehet attól még szép, de nem tudja letagadni a korát annyira.
Most az, hogy valaki 20 helyett 25, vagy 25 helyett 30, hát istenem... Semmit nem befolyásol szerintem, mert nem tud annyira elindulni a lejtőn (ha normálisan él és nem teszi magát tönkre minden retekkel), hogy túl sokat változzon. Egy dolognál rizikós ez a kor téma, az pedig a szülés. Egy ideig lelkileg nem áll rá készen az ember (én a mai huszonévesek 90%-át alkalmatlannak tartom ezzel a mentalitással az anyaságra, bocs), utána meg biológiailag nő a koraszülés és egyéb kockázatok esélye. Utóbbiról 35-től beszélünk és afölött. Szóval ha valaki családot akar, és mondjuk talál magának egy 28-30-nak kinéző, de 40 felé közelítő nőt, az lehet gond igenis. Amúgy meg érdekli a fszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!