Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít egy nőnél a kor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít egy nőnél a kor, ha feszes és nem látszik rajta?

Figyelt kérdés

Karbantartja a testét, bőrét, haját, tudja hogyan nézzen ki előnyösen.

Ilyenkor ha kiderül a kora, ami jóval több mint amennyi látszik rajta, mennyire befolyásol titeket, fiúk?

2017. nov. 21. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem értem, ti hol nézelődtök, a nálam fiatalabb, 18-20 éves lányok nálam sokkal idősebbnek néznek ki, pedig 25 vagyok. És ezt nem én találtam ki, mindenki mondja. Szerintem teljes mértékig adottság kérdése, nyilván nem fog egy 45 éves 20nak kinézni, de 35nek nyugodtan, miközben a sokkal fiatalabbak jó része nagyon koravén, hát még mi lesz később. Kilóg a cigi a szájukból, szoli, ivás minden hétvégén (esetleg hétköznap is), fű, könnyedebb drogok... hát, le a kalappal, aki mindezek mellett is fiatalos marad. Olyan öregedéseket látok itt pár év alatt, hogy csak na. Ha ilyen marad a tendencia, azzal nyugodtan felveheti a versenyt egy jó genetikájú idősebb nő. Na persze nem olyan férfiaknál, akik kifejezetten a fiatalabb husira buknak, a tudatra, hogy fiatalabb náluk. Nagyon soknak bejön az, ha a nő idősebb nála, DE ad magára. Amúgy én is ilyen akarok majd lenni:D
2017. dec. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!