Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fognak nevetni az új szomszédaim, hogy nincs senkim?

Figyelt kérdés

Szóval költözés előtt álok tavaszra tervezem, van a szüleimnek egy félkész háza amit nekünk építettek anno és úgy alakult, hogy mindenki elvándorolt tőlünk és nem tartanak igényt a házra. Meg a pénzüket sajnálták rá vagy másra költötték autó, lakás stb.

Én meg a félretett pénzemből meg a sok-sok évnyi külföldi munkáimból beleraktam vagy 4-5 milliót.

Igényesen berendeztem, fűtést csináltattam bele, fürdőszobákat és az emeletet befejeztem rajta.

Az új szomszédaim akik már ismernek látásból 10x éve, megdicsértek, hogy már lassan költőzhetek a barátnőmmel ebbe a csodaszép házba.

És valahogy sose sikerült felszednem senkit, akit meg igen az meg nem szeretett volna hozzánk költözni és vége lett a kapcsolatomnak. Nekem meg ugye itt van a családom és figyelnem kell rájuk.

Nem tudom, lesz e valaha valakim, de kicsit gáznak érzem, hogy lakás meg autó van alattam 30x évesen és senkim nincs.

2019. jan. 20. 11:47
1 2
 11/12 PeterN1971 ***** válasza:
81%
A barátnő szerzést meg lehet tanulni, még akkor is ha esélytelen bénának érzed magad. Nekem is sikerült.
2019. jan. 21. 04:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nevetnének. Sokkal inkább becsülni fognak az elhatározásodért. Bár azt el tudom képzelni, hogy lesz olyan öregasszony, aki sürgősen össze akar majd hozni valakivel, mert sajnálna egy ilyen jóravaló férfit elkallódni hagyni.
2019. jan. 21. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!