Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fognak nevetni az új szomszédaim, hogy nincs senkim?
Szóval költözés előtt álok tavaszra tervezem, van a szüleimnek egy félkész háza amit nekünk építettek anno és úgy alakult, hogy mindenki elvándorolt tőlünk és nem tartanak igényt a házra. Meg a pénzüket sajnálták rá vagy másra költötték autó, lakás stb.
Én meg a félretett pénzemből meg a sok-sok évnyi külföldi munkáimból beleraktam vagy 4-5 milliót.
Igényesen berendeztem, fűtést csináltattam bele, fürdőszobákat és az emeletet befejeztem rajta.
Az új szomszédaim akik már ismernek látásból 10x éve, megdicsértek, hogy már lassan költőzhetek a barátnőmmel ebbe a csodaszép házba.
És valahogy sose sikerült felszednem senkit, akit meg igen az meg nem szeretett volna hozzánk költözni és vége lett a kapcsolatomnak. Nekem meg ugye itt van a családom és figyelnem kell rájuk.
Nem tudom, lesz e valaha valakim, de kicsit gáznak érzem, hogy lakás meg autó van alattam 30x évesen és senkim nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!