Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy valaki azért változott meg ennyire mert sok csalódás érte?
Jaj istenem de szánalmas.
Tipikusan az a pasi vagy, aki fullos nőkre hajt (akik természetesen visszautasítanak), az átlagosakat alapból elkerülöd és nem tudod értékelni. Ez nem a csalódás miatt van, alapból ilyen a személyiséged.
Gáz az is, hogy nem látod be azt sem, hogy a saját tévedéseid miatt ért annyi csalódás, hiába mártírkodsz ezen.
#2 Nem kell példát felhozni, a kérdés leírásàban is épp ez történik éppen szegény “átlagos lánnyal”.
Most miért is kéne sajnáljunk téged, mert becsaptak? Te is épp ugyanezt teszed azzal a lánnyal....
Remélhetőleg ő ezt nem ilyen idiótán fogja lereagálni, hanem mielőbb ott hagy téged a búsba és keres egy normális férfit.
Ha nincs ló, jó a szamár is...
Nekem az a legszembetűnőbb, hogy "átlagos lány". Ezt miért emelted ki ennyire? Nem is értem miért vagy együtt egy számodra "átlagos lánnyal". Ez nem szerelem, ez időpocsékolás. Én ilyet még nem hallottam, hogy valaki azt mondta volna a párjára, hogy átlagos, nekem ez abszurd. Ha komolyan gondolod valakivel, olyannyira, hogy párkapcsolatban éltek akkor az semmiképpen nem átlagos, annak tökéletesnek kellene lennie minden téren.
Hagyd békén szegény lányt, mindkettőtök idejét megspórolod.
Az az oka, hogy nem szereted a párodat, és mégis megkaptad, és akkor most már istenuccse még kéne valaki, aki pótolja az igényeidet, és mindezt visszavezeted arra, hogy a nők elrontották az életed.
Ha megloptak, akkor onnantól mindenkit meglophatsz, mert te károsultként jogosult vagy rá? Nem hinném. Mindesetre szegény barátnőd inkább hagyd ott. Mert csak pótkeréknek van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!