Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódás! Azóta miért változott meg ennyi dolog? És mikor lesz minden a "régi"?
Több mint 1 hónapja átestem életem első csalódásán ....
Most nem szeretnék konkrétan bele menni, hogy mi történt !
Már nem vagyok magam alatt, de még ha vissza gondolok a dologra, kissé elszomorodom. Nem megcsalásról van szó !
És a helyzet az, hogy azóta is találkozgattam pár fiúval, volt köztünk olyan is, akiért tudom, hogy most oda-vissza lennék, de a csalódás óta, valahogy nem tud érdekelni egyik fiú sem :O Eleinte találkozni sem akartam senkivel, sőt a társaságukat is kerültem. De mondták többen is, hogy attól ne zárjam el magamtól a fiúkat. Most is van egy fiú, akit már nagyon régen kinéztem magamnak, és most találkozni szeretne velem ! Persze, fogok vele, de úgy nagy kedvem nincs, és ez így annyira rossz :\ Meddig fog még EZ tartani? Meg fog ez valaha változni? Mikor lesz minden olyan mint régen? Hogy van is kedvem a fiúkhoz :\
valaki segítsen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!