Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők vagy a férfiak között elfogadottabb a túlsúly?

Figyelt kérdés
A nők vagy a férfiak elnézőbbek a túlsúlyos partnerrel szemben?
2019. jan. 20. 09:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
A nők terén elfogadóbbak, mert egy telt nő még tud formásan kinézni, de egy hájas hapsinál nincs undorítóbb.
2019. jan. 20. 09:38
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Néhány éve azt gondoltam, hogy egyik nemnél sem, de iszonyú sok kövér embert látok nap mint nap és párban.

Nem látom, hogy bármelyik nem javára billenne a mérleg.

2019. jan. 20. 09:39
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.

Az, hogy kinek mi jön be, az egyéni ízlés kérdése. Mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Olyan nincs, hogy most a nők vagy a férfiak elfogadóbbak a kövérség tekintetében.

2019. jan. 20. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
En nadszal letemre azt tapasztalom hogy utanam a pasik jo kis hájasat szednek fel.
2019. jan. 20. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Nincs erről statisztika, de úgy nagyjából fele-fele arányban lehet.
2019. jan. 20. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
6%
Hát ha a fele királyság mellé a lány súlyát kapod aranyban, akkor teljesen elfogadható egy kis túlsúly. 😎
2019. jan. 20. 09:51
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a ducibb, husibb nőknek több esélye van mint a hasonló férfiaknak. Egy duci nőt megtalálnak azok a férfiak akiknek bejön az ilyen alkat, úgy mint ahogy a vékonyakat is. Egy duci férfinak már nehezebb dolga van megtalálni azt a nőt aki szóbaáll vele, legyen az szintén duci vagy vékony.
2019. jan. 20. 09:53
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

A duci nem kövér, a duci nem rejt eü kockázatot és nem néz ki rosszul. Egy kövér ember viszont időzített bomba.

2019. jan. 20. 09:56
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Férfiaknál elfogadottabb. Olyan disznókra is rámondják, hogy mackós, aki gurul. Sok nőnek nem is jönnek be a vékony férfiak.

Nő esetében rengetegen úgy kezdik, hogy nem baj, ha nem szép, de ne legyen kövér.

Olyan nőkre rámondják, hogy duci/molett, aki a normál súlyhatáron belül van.

A vékony nő egyértelműen egy olyan alkatot jelent, amit a nők 99%-a csak akkor tud hozni, ha koplal. Mindenki, aki ennél nagyobb darab, az már túlsúlyos lesz valakinek.

Pl. én is 160 cm vagyok, és 57 kg. Hivatalosan nem túlsúlyos. De nem egy exem célzott rá, hogy akkor tetszenék neki, ha lefogyok kb. 10 kilót. Akkor is, ha rajta bőven van plusz súly. Sőt, 180 centivel és 95 kilóval sportos alkatnak nevezte magát.

Eleve teljesen más bmi-től neveznek túlsúlyosnak egy férfit vagy egy nőt.

2019. jan. 20. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 Pl. én is 160 cm vagyok, és 57 kg. Hivatalosan nem túlsúlyos. De nem egy exem célzott rá, hogy akkor tetszenék neki, ha lefogyok kb. 10 kilót.

Én is kb ilyen magas vagyok és pont 10 kilóval kevesebb, 47 kg, de engem meg nem egy pasi azzal cseszegetett már, hogy felszedhetnék pár kilót. Úgyhogy nyugi, olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek megfelelnél :) Pont úgy vagy jó, ahogy, én a helyedben csak arra figyelnék, hogy ennél ne legyél több. Csak az a szomorú, hogy sok férfi miért érzi úgy, hogy joga van kritizálni a súlyod miatt. Én inkább nem jövök össze olyannal, aki nem jön be úgy, ahogy van, minthogy utána a lelkébe gázoljak.

2019. jan. 20. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!