Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma a férfiaknak ha egy 27 éves nő nem akar gyereket, mármint egyáltalán soha?
mint éhezés
A föld megtudja termelni magának amit kell csak egyre több a lusta ember, hogy megtermelje magának a kaját
környezetszennyezés
Erről beszéltem, de ez nem a túlnépesedés váltja ki.
más fajok kihalása
Te írtod a fajokat?
globális felmelegedés
Ezt a nagy iparoknak köszönhetjük. Tudod mint az elektromos autózás is rég lehetett volna, de a pénz beszél és az olaj az kincs.
háborúk
Régen több háború volt mikor jóval kevesebben voltunk.
Van még valami? Vagy félsz még az emberektől? Szerintem kezdhetjük veled a népszám csökkentést, hogy helyre álljon a világ:) Tudom nagyon irritáló vagyok, de nem nekem van gond a nép növekedéssel.
Persze hogy találhatsz!
Én is ilyen társat szeretnék majd egyszer, ha sikerült helyrehozni az életem... Amit leírtál az szerintem teljesen normális nézőpont. Habár s volt barátnőmmel el tudtam volna én is képzelni a gyereket (mivel ő akart) de egyébként pl én sem szeretnék. Jópár ismerősöm, és szinte minden barátom így gonolja, szóval biztosan van esélyed ilyet találni.
Mást nem tudok mondani. Sok sikert hozzá ;) Biztosan sikerülni fog!
Én nem örülnék ennek. Én 21 éves fiú vagyok, de én már most tudom hogy szeretnék gyereket:)
De szerintem sok férfi örülne annak ha te nem szeretnél.
A fo kerdesre valaszolva: igen, talalhatsz.
Amugy meg a gyerek temakorhoz: nem kell kinyalni a gyerek feneket, hatarokat kell szabni es akkor nem leszel a rabszolgaja. A gyerek az a csalad tagja, nem az ertelme. Sok no martirt csinal magabol es ha rajuk nezel elborzadsz, hogy rad is ez var, de aki tenyleg kezben tartja az eletet arra nem.
Ezt a szabadsagszeretetet tovabbadhatnad, lehetne egy hozzad hasonlo laza, vagany kis kolyok a vilagon, aki mindig benne van a kalandban. Ertekes tulajdonsagaid vannak, ne hagyd oket elveszni a masok eletetol valo viszolygas miatt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!