Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire probléma a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma a férfiaknak ha egy 27 éves nő nem akar gyereket, mármint egyáltalán soha?

Figyelt kérdés
Találhatok így egy normális szerető társat, olyat akinek nincs gyereke még pl előző kapcsolatból? Nem vagyok karrierista, a testemet sem féltem, önző, szeretni képtelen ember sem vagyok. Egyszerűen csak úgy gondolom, nem az az élet értelme, hogy hajnalban kelek, küzdök a gyerekkel reggel, oviba-iskolába viszem, már elfáradtan beérek dolgozni, mikor kilépek a munkahelyről már nulla vagyok...de még menni kell a gyerekért, bevásárolni, főzni, takarítani, leckét írni és játszani vele, mire ő elalszik és hazaér a párom is, én már egy hulla vagyok, akinek nincs kedve élni sem. Nem beszélve az esetleges óvodai/iskolai problémákról, betegségekről, ügyintézésekről, örök felelősségről. Hétvégéken is a gyereké a főszerep, ilyen program, olyan foglalkozás, közös játék stb, magamra, és a páromra pedig semmi minőségi idő nem marad. Az egész élet egy mókuskerékké válik, amiben én semmi örömöt nem látok, engem egy gyerekmosoly, vagy szép szó nem kárpótol az elvett életemért. Ezt az elvett 20 évet szeretném máshogy tölteni... Boldogan, stresszmentesen, magamat fejlesztve, a párommal békességben, odaadásban élni. Reggel nyugodtan megreggelizni a teraszon, kényelmesen elindulni dolgozni, hazaérve közös programokat csinálni. Hétvégén, hosszúhétvégén, szabadságok alatt szintén közösen csinálni valamit, a barátainkkal tölteni időt akár külön akár közösen, elugrani ide oda kirándulni az országban, hosszabb szabadság alatt külföldi nyaralásokra menni, bejárni a világot az évek alatt, a hobbinkkal foglalkozni, sportolni. Felszabadultan élni, ha kedvünk van a konyhapulton szeretkezni, ha iszogatni szeretnénk hétvégén azt is megtenni, ha elegünk van a munka monotonitásából szabadságot kivenni és összepakolni, lelépni pár napra a hegyekbe. Tulajdonképpen amit egy gyerek ellátására költenénk, abból utazgathatunk, a hobbinkat finanszírozhatjuk, félretehetünk öreg korunkra.
2019. jan. 19. 15:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanannyi esélyed van találni a mai világban egy olyan férfit aki nem akar gyereket, mint aki akar.

Alapból nehéz egy megfelelő társat találni. ÉS nem minden ember akar/szeretne gyereket. Ez nem egy előírás.

2019. jan. 19. 16:14
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A felmelegedés a sarki jég eltűnését okozza. A sarki jég eltűnése pedig felmelegedést okoz, ami még tovább olvasztja a jeget.
2019. jan. 19. 16:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Illetve h amár abszolút nincs jég, akkor nem tudom mi lesz.
2019. jan. 19. 16:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offtopic-ért!

Visszatérve a kérdés alaptémájához,

Az általad összeszedett gyereknevelésből adódó negatív következmények felét sem szokták látni azok a nők, akik felelőtlenül, meggondolatlanul gyereket szülnek olyan férfinak, akivel nincs stabil kapcsolatuk.

2019. jan. 19. 16:23
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Dzsihád lesz :3 A partok menti városokat elmossa majd az óceán, így az ott élők ide jönnek majd Európába, ahol akkor eleve sokkal többen leszünk mint most, hála a breeder politikának. Nem lesz munka már, lassan elkezd fogyni az ivóvíz, az étel.

2050-re becslések szerint el fog fogyni a csokoládé.

Háborúk fognak kirobbanni, még többen leszünk, állati zsuga lesz majd!

ÉS a "legjobb", hogy majd a most születők fognak szenvedni, mert kellett a babóca, az az élet értelme, stb.

Sokan nem látják/nem akarják látni, mi közelít, és sajnos az ilyenek vannak többségben.

Lassan ott tartunk hogy radikális eszközöket kell majd bevetni.

2019. jan. 19. 16:27
 16/31 anonim ***** válasza:
22%
Amelyik férfi akar gyereket, annak gond. Amelyik nem, annak nem gond. Arra viszont készülj fel, hogy nők közül sokkal többen nem akarnak gyereket, mint férfiak közül, így nagyobb a konkurencia.
2019. jan. 19. 16:27
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
40 évesen, két gyerekkel, válás után sem kéne. Pedig jó második feleség lehetne belőle. A gyerek nagyon fontos, de nagyobb baj, az hogy nem is akar. Ez lelki bajokat jelez, aminek van sok más hozadéka is.
2019. jan. 19. 16:28
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
Nem is zavarna ez egyébként, mert autoimmunos lévén szerintem max 30 évem van még hátra (nem is kell több), de már most érezhető a túlnépesedés hatása, romlik az időjárás, drágulnak emiatt a termékek, pl most a kávé került veszélybe. Én direkt odafigyelek, nem szülök ész nélkül, hanem tanulok, dolgozom hogy jobb életem/ünk legyen, végre megengedhessem magamnak hogy pl elutazhassunk, de már azonm is elgondolkodtam, hogy minek teperjek, ha annyian leszünk hogy minden munkára lesz 50 ember? Ez bosszant, hogy már most szpounk mások miatt, mert sokan nem tudják összecsukni a combjukat vagy felhúzni egy óvszert. (igeen, tudooom, bár apám is így tett voolna, egyet értünk nyugi.
2019. jan. 19. 16:32
 19/31 anonim ***** válasza:
12%

#18 A túlnépesedés itt Európában nem probléma. Itt pont a népességfogyás jelent problémát, és munkaerőhiányt is okoz. Afrikában és Dél-Ázsiában okoz gondot a túlnépesedés, de az ottani emberek semmilyen munkára nem alkalmasak.

Az élelmiszerárak emelkedése pedig pusztán spekulációk és az extraprofit hajszolása miatt van.

2019. jan. 19. 16:35
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Én sem szeretnék gyereket, és nem hiszem, hogy ezért lelki bajaim lennének.

Kaptam egy életet, aminek jó esetben csak a felét élvezem munka mellett, mert hát mellettem nincs gazdag férj, aki kitartson.

Ami egyáltalán nem baj!

Szóval ha már van egy életem, próbálok értéket teremteni, de ezzel együtt élni is.

Nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem azért dolgozok, hogy éljek.

A minimális szabadidőmet pedig nem egy gyerekre akarom fordítani. Nyugodtan lehet érte megkövezni. Biztosan nem vagyok igazi nő és különben is szégyelljem magam...

Úgy gondolom vannak helyettem olyan nők, akik elvégzik ezt a feladatot.... szívvel... mert annak semmi értelme, hogy szüljek egy gyereket, amiről elmondhassam, hogy van, de közben nem akartam és nem szeretem.

2019. jan. 19. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!