Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma a férfiaknak ha egy 27 éves nő nem akar gyereket, mármint egyáltalán soha?
Szerintem ugyanannyi esélyed van találni a mai világban egy olyan férfit aki nem akar gyereket, mint aki akar.
Alapból nehéz egy megfelelő társat találni. ÉS nem minden ember akar/szeretne gyereket. Ez nem egy előírás.
Bocsi az offtopic-ért!
Visszatérve a kérdés alaptémájához,
Az általad összeszedett gyereknevelésből adódó negatív következmények felét sem szokták látni azok a nők, akik felelőtlenül, meggondolatlanul gyereket szülnek olyan férfinak, akivel nincs stabil kapcsolatuk.
Dzsihád lesz :3 A partok menti városokat elmossa majd az óceán, így az ott élők ide jönnek majd Európába, ahol akkor eleve sokkal többen leszünk mint most, hála a breeder politikának. Nem lesz munka már, lassan elkezd fogyni az ivóvíz, az étel.
2050-re becslések szerint el fog fogyni a csokoládé.
Háborúk fognak kirobbanni, még többen leszünk, állati zsuga lesz majd!
ÉS a "legjobb", hogy majd a most születők fognak szenvedni, mert kellett a babóca, az az élet értelme, stb.
Sokan nem látják/nem akarják látni, mi közelít, és sajnos az ilyenek vannak többségben.
Lassan ott tartunk hogy radikális eszközöket kell majd bevetni.
#18 A túlnépesedés itt Európában nem probléma. Itt pont a népességfogyás jelent problémát, és munkaerőhiányt is okoz. Afrikában és Dél-Ázsiában okoz gondot a túlnépesedés, de az ottani emberek semmilyen munkára nem alkalmasak.
Az élelmiszerárak emelkedése pedig pusztán spekulációk és az extraprofit hajszolása miatt van.
Én sem szeretnék gyereket, és nem hiszem, hogy ezért lelki bajaim lennének.
Kaptam egy életet, aminek jó esetben csak a felét élvezem munka mellett, mert hát mellettem nincs gazdag férj, aki kitartson.
Ami egyáltalán nem baj!
Szóval ha már van egy életem, próbálok értéket teremteni, de ezzel együtt élni is.
Nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem azért dolgozok, hogy éljek.
A minimális szabadidőmet pedig nem egy gyerekre akarom fordítani. Nyugodtan lehet érte megkövezni. Biztosan nem vagyok igazi nő és különben is szégyelljem magam...
Úgy gondolom vannak helyettem olyan nők, akik elvégzik ezt a feladatot.... szívvel... mert annak semmi értelme, hogy szüljek egy gyereket, amiről elmondhassam, hogy van, de közben nem akartam és nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!