Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok olyankor mi van amikor ír nektek egy srác például facebookon elolvassátok és nem írtok rá semmit?
Hát, bevallom, nekem is van efféle bűnöm. Habár csak egy esetben történt olyan, hogy nem válaszoltam üzenetre (már ha az egy beszélgetés kezdete/közepe volt, és nem mondjuk elköszönés).
kb 3-4 éve, 17 voltam, amikor írt egy srác, a következő volt az üzenete:
"Szia, kapcsolatba vagy?"
A következők miatt nem válaszoltam:
1. nem is ismertem, azt se tudtam, ki az, kb 2 közös ismerősünk volt, életemben nem láttam, be se jelölt, meg semmi, nem kértem, hogy írjon, hát akkor minek teszi... (és innentől kezdve beállítottam hogy csak bizonyos közös ismerős szám felett lehessen nekem üzenetet küldeni Facebookon)
2. helyesen *kapcsolatbaN. Engem ez a dolog olyannyira idegesít, hogy pl egy kapcsolatban egészen biztos, hogy kicsapná a biztosítékot, nem bírnám elviselni
3. 5 évvel idősebb volt nálam, nekem ez már eleve sok lett volna
4. ugyan a Facebook mutatta, hogy hoppá, új üzenet, de valahogy amikor rákattintottam, nem dobott ki semmit (később derült ki, hogy kicsit máshol tárolta a nem-ismerős üzeneteket), tehát én csak 3 héttel az üzenet megírása után láttam, hogy írt ez a srác.
A fenti okokból kifolyólag én úgy véltem, hogy teljesen felesleges már válaszolnom annyit, hogy "szia, nem vagyok, de ha azért írtál, hogy veled legyek, akkor sajnos nem, de azért hajrá, biztos megtalálod a másik feled".
Ha legalább ismertem volna, annyit biztos visszaírok neki, hogy "bocsi, de nem", már csak a korrektség jegyében is. Ha pedig még randevúztam is volna valakivel, akkor annak pláne tudtára adnám, ha már nem gondolkodnék köztünk egy romantikus kapcsolat lehetőségén. Nem tudom, mi oka lenne egy lánynak ilyet csinálnia. :(
Kedves utolsó válaszoló, ilyen esetben ez teljesen érthető volt a reakciód.
Természetesen a kérdésfeltevés nem az ilyen megnyilvánulásokat érinti. :)
Egyrészt nem ismerted, nem volt semmilyen kapcsolatotok sem előtte, másrészt pedig elég primitív beköszönés-bepróbálkozás volt a részéről.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!