Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet ismerkedni 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ismerkedni 30 körüli férfiként?

Figyelt kérdés
Már nem nagyon van olyan barátom, akivel rendszeresen összejárnánk. Megváltozott az életük vagy már családosok lettek. Hol lehet nőkkel ismerkedni? Nem voltam sohasem az a társaság középpontja típus sajnos, de így pedig számomra lehetetlen megismerni valakit.
2019. jan. 17. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Neten, ha jól nézel ki.
2019. jan. 17. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 31-32 év körül még majdnem az összes jóbarátom egyedül van. De hidd el, úgysem könnyebb! Ugyanazt a pár srácot látod az összes "kanbulin", ebből nem lesz csajozás. A munkahelyeken maximum a főnök titkárnője nőnemű, ott is nap mint nap férfiak vannak. Online ismerkedésnél szóra sem méltatják az embert, tényleg fogalmam sincs, merre kellene keressem a párom. (31/F)
2019. jan. 17. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Bárhol, ha jól nézel ki.
2019. jan. 17. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ekkora probléma, mi van veletek, hova lett a tökötök?
2019. jan. 17. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre nem tudom a választ én sem..
2019. jan. 17. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
4: Igen, ez a probléma, hogy a tökünk a helyén van, csak senkinek nem kell.
2019. jan. 19. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
A korodban semmi más nem számít a megfelelő anyagi körülményeken kívül. Ha van teremtett egzisztenciád, 10 próbálkozás sem kell ahhoz, hogy legyen nőd.
2019. márc. 30. 01:34
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Talán amikor már egy pár vagytok, akkor igazad lehet. De odamész a t_scoban valakihez, mégis honnan a pikulából tudná, mennyi pénzed van? A ruházatod ugyanolyan, ha 2ezer forintod van félretéve a számládon, meg ha 2 millió akkor is. Bankszámlakivonattal ismerkedsz?
2019. márc. 30. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!