Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ALACSONY pasik, miért nem értitek meg?
Miért nem értitek meg, hogy a magasság csak egy dolog a sok közül, ami számít a nőknek?
Sipítozik itt minden nap egy csomó pasi, hogy "Jajj, nem kellek a nőknek, mert kicsi vagyok!", miközben fel sem fogják, hogy talán nem ez a gond. És, hogy ezt mással lehet/kell kompenzálni. Anyagiak, műveltség, állás, öltözködés, ápoltság,...
Hiába vagy 185, ha belet mosol a vágóhídon. Vagy 190, ha a Tesco pakolóban őrzöd a bevásárlókocsikat.
Ébresztő!!!
Nőként (nem tizen; huszonévesként!!!) mondom neked Kérdező, hogy attól mert esetleg valaki a húsiparban dolgozik, vagy parkolóban őr, nem kell lenézni.Nem szabad lenézni.
Pàrom egy hőerőműben dolgozik, a fizetésének sokan örülnének hidd el.
Ezekkel a kijelentéseiddel pontosan, hogy belegàzolsz, àttaposol azokon a fiúkon/férfiakon, akik amúgy sincsenek önbizalommal eleresztve.
Kérdező, téged állatkertben kéne mutogatni. Mondjuk a páviánok mellett.
Akinek párválasztásnál az a szempont, hogy párja ne belet mosson a vágóhídon, meg ne bevásárlókocsikat rendezzen, az kb. a majomházba való.
Üdv:
Egy irodában dolgozó, diplomás férfi, aki nem nézi le a kétkezi munkásokat.
"Akinek párválasztásnál az a szempont, hogy párja ne belet mosson a vágóhídon, meg ne bevásárlókocsikat rendezzen, az kb. a majomházba való."
Azt csinál amit akar. Azt választ akit akar. Ahogy mindenki.
Én 190 cm magas vagyok és mentő sofőr vagyok. És sem vagyok valami sikeres a nőknél. Pedig sportos vagyok. De én nem vagyok szomorú, majd találok olyan nőt akivel szerthetjük egymást. Remélem :)
24f
En mostam belet 1 egesz napig!! Tovabb nem birtam.
A szag beleivodik a borodbe!!!!
Szoval igazabol meg ha Chris Hemsworth kinezetu akkor se kellene, mert nem tudnam megallni, hogy el ne hanyjam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!