Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon magas (180 cm és felette) csajok milyen férfit akarnak maguk mellé? (Nem csak magasságra gondolok, de arra is)
Mire gondolsz, te perverz?
Szerintem ilyen Jaques Fosch méretűt.
Nekem az is elég lenne, ha a 180 centivel nem néznének zsiráfnak, hogy nagyon magasnak titulálod már ezt is. :(
Amúgy a max elvárásom annyi volt mindig is, hogy ha már nálam alacsonyabb valaki, akkor ne legyen napóleon komplexusos. Tapasztalatom szerint a magasságra a pasik görcsölnek rá inkább, ha alacsonyabb párom volt, arról csak rossz tapasztalatom van, mert jajdeciki... mármint a pasinak, nem nekem... meg me hordjak magassarkút meg ne csókolózzunk az utcán meg nem ölel át nyilvánosan stb stb...
Mostani párom egymagas velem, ez így pont jó.
Milyet...milyet..
Kb ugyanolyat mint a 150 cm-eres magasságúak. Nem földönkívüli lények a magasabb nők. Nem különböznek a többitől, ahogyan a férfiak sem.
Amúgy a többség egymagas férfit akar legalább. Akkor nincs gond, de sokan belemennek abba is ha alacsonyabb a férfi, mert nem ez a lényeg, mármint a magasság. A férfiasság nem ebben rejlik, ahogyan a nőiesség sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!