Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha zavar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha zavar a nagy lábon élés és ki nem állhatom a lusta embereket is?

Figyelt kérdés

Valahogy sosem sikerült eltalálni az egyensúlyt. Eddig folyamatosan csak rohadt lusta emberekbe botlottam, tipikusan olyanokba, akik minden dolgukba feleannyi vagy minimális erőt fektettek, mint amennyit lehetett volna és mindig beérték kevesebbel. Nem hajtotta őket semmi, csak úgy elvoltak és készültek szinte a halálra 50 évvel későbbre.

Most megismertem egy férfit, akinek egészen rendben van az élete, vállalkozó, jól is keres, de nem tudok megbékélni az életvitelével. Számomra annyira sznob, hogy nem fekteti be a pénzét, csak szórja és ha olyanja van, elad egy házat vagy eladja a kocsiját és vesz másikat. Drága kajákat eszik, mindent rendel, nem edz személyi edző nélkül, ilyen tipikusan kényes alak, aki szinte selyempapírral törli a valagát. És lehet, ez az én szegénységi bizonyítványom, de én szorongok mellette. Rossz hallgatni, hogy most épp mire szórt el annyi pénzt, ami nekem az összes tartalékom és hogy feleannyi munkával, végzettség nélkül összehozta azt, amit nekem talán így sem sikerül. Tipikusan ez a "minek menjek gyalog, ha mehetek kocsival" ember és lehet, sok nő élvezné ezt, nekem nagyon kellemetlen. De legalább a másik véglettől annyiban különbözik, hogy neki bejött az élet.

2019. jan. 16. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Akkor most, hogy a két végletet kipróbáltad, célozhatsz középre :D

32/f

2019. jan. 16. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mit problémázol ezen. Amúgy a személyisége bejön? Nem az volna a lényeg?
2019. jan. 16. 18:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Bejönne, ha nem sugallaná folyamatosan, hogy ő bármit megtehet és nem beszélne olyan könnyelműen a pénzről.
2019. jan. 16. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Állj tovább. Nem csak a 2 véglet létezik.
2019. jan. 16. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

#3. Csak ez az igazság.

32/f

2019. jan. 16. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy, ha már legalább egyszer szétqrja a lyukadat.
2019. jan. 16. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Ritka, hogy úgy gondolkozzon valaki, ahogy te.

Én éveken át hallgattam, hogy miért nem élek nagyobb lábon (és ez alatt nem azt értem, hogy nem megyek sehova, és fogamhoz verem a garast), még nagyobb lábon.

Pedig csak az amúgy jó keresetemből inkább lakást vettem, mint fél évente a legújabb mobilt, pár évente új kocsit, csak azért, mert meguntam a régit.

2019. jan. 16. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
6: Nem feküdtem még le vele, ezt benézted. :D
2019. jan. 16. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindkét véglet taszító, de nagy a világ, fogsz talalni olyan férfit, aki hasonlóan gondolkodik, mint te.
2019. jan. 16. 19:34
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Engem is zavarna. Egyszerűen nincs pénzkultúrája. Számomra egy intelligens ember tud bánni a pénzzel és nem szórja ostobaságokra. Nem vagyok milliárdos, de ha az lennék értelmesebb dolgokra fektetném be a pénzem. Legyen igényes az ember, de a sznobizmus teljesen más fogalom.
2019. jan. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!